Musorujsag
Élő Eredmények

Huszti Szabolcs: Olyanokra van szükség, akik élnek-halnak a pályán, és nem az egyéni érdeküket helyezik előtérbe

Huszti Szabolcs: Olyanokra van szükség, akik élnek-halnak a pályán, és nem az egyéni érdeküket helyezik előtérbe

m4sport.hu
Erős kritikát fogalmazott meg pár labdarúgójával szemben a Puskás Akadémia ellen, a MOL Magyar Kupában elszenvedett hazai vereség után a Fehérvár kispadján szerdán debütáló Huszti Szabolcs.

„Sajnos most ez egy ilyen széria. Látja mindenki. Nagyon nehéz mit mondani” – kezdte letörten a kupabúcsút (0–1) követően a hétfőn kinevezett vezetőedző.

„Úgy gondolom, több lehetőségünk volt, mint a Puskás Akadémiának. Nagyon csalódott vagyok az eredmény miatt, nem ilyen bemutatkozásra számítottam. Illetve csalódtam egy-két emberben is” – mondta, azt azonban nem árulta el, hogy kikre gondol, mert „az a csapat belügye”.

„Elsősorban a motiváció – reagált arra a kérdésre, hogy mi hiányzik a csapatból. – Ha a motiváció hiányzik egy játékosból, az már régen rossz. Olyan játékosokat szeretnék használni a jövőben, akik élnek-halnak a csapatért, és nem a saját, egyéni érdeküket helyezik előtérbe.”

Huszti szerint az önbizalom is hiányzik játékosaiból, de ez nem csoda, hiszen „ha nincs eredmény, akkor nincs önbizalom sincs”.

„Viszont az a minimum, hogy az ember meghal a pályán, és ezt sok embernél nem látom” – tette hozzá.

Borítókép: MOL Fehérvár FC

További tartalmak