Musorujsag
Élő Eredmények

Szalai Ádám a Vidinél tartott edzést

Szalai Ádám a Vidinél tartott edzést

m4sport.hu
Nagy élményben volt része hétfő este U17-es csapatunknak, ugyanis a magyar válogatott korábbi kapitánya, a nemzeti csapatban 86 meccsen 26 gólt szerző Szalai Ádám tartott a fiataloknak edzést – olvasható a fehérvári klub honlapján.

A MOL Fehérvár hivatalos oldala emlékeztet rá, a válogatottól az olaszok elleni NL-meccs (0–2) után visszavonult támadó az MLSZ által indított, összevont UEFA B-, és A-licences képzésén tanul, és annak részeként tartott vizsgaedzést Székesfehérváron.

A 34 éves Szalai kapcsán az utóbbi hetekben Svájcban azt pletykálták, az idény végén a klubfutballtól is visszavonulhat, illetve, hogy már télen elhagyhatja a Basel csapatát, amelyben alig-alig jut lehetőséghez.

Utóbbi szinte biztosra vehető azt követően, hogy nem látogathatja az együttes edzéseit, ami ügynöke szerint érthetetlen és elfogadhatatlan döntés a klubvezetés részéről.

Szalai Ádám idén februárban igazolt a Baselhez, remekül kezdett, tavasszal 12 mérkőzésen 4 gólja és 1 gólpassza volt a svájci bajnokságban. A 2022/23-as szezonban 12 találkozón mindösszesen 384 percet töltött a pályán, és két gól áll a neve mellett, szerződése 2023 nyaráig érvényes.

További tartalmak