Musorujsag
Élő Eredmények
×

Szavazás: melyik volt szeptember-október legszebb gólja és védése az OTP Bank Ligában?

Szavazás: melyik volt szeptember-október legszebb gólja és védése az OTP Bank Ligában?

m4sport.hu
Az OTP Bank Liga 2022/23-as szezonjában is a szurkolók választhatják ki minden hónap legszebb gólját és védését az M4 Sport és a Magyar Labdarúgó Szövetség közös szavazásán. Különlegesség, hogy ezúttal két összevont hónap legjeiből lehet választani, lássuk a szeptemberi és októberi jelölteket!

Az OTP Bank Liga aktuális szezonjának (válogatott szünet miatti csonka) második és harmadik hónapjában összesen hét NB I-es fordulót rendeztek, az MLSZ szakmai zsűrije az M4 Sport kommentátorával, Hajdú B. Istvánnal kiegészülve kiválasztotta az egyes fordulók legszebb találatát és védését, olvasóink pedig szavazhatnak, melyik legyen a szeptemberi és októberi összevont hónap nyertese.

A legszebb találat díjára komoly esélyes a fehérváriak támadója, Kenan Kodro, aki két góljával is felkerült a listára. Érdekesség továbbá, hogy az összesen hét találatból három is a Honvéd kapujában landolt, míg a legszebb védések több mint felét a Ferencváros és az Újpest bánta, ellenük két-két alkalommal mutatták be kapusok az adott játékhét legnagyobb bravúrját.

A szavazáson nyertes játékosok a következő hónapban vehetik át elismerésüket az M4 Sport riporterétől, valamint a havi győztesek közül kerül majd ki az év legszebb gólja és védése is az MLSZ szezonzáró RangAdó Gálán, szintén a szurkolók szavazatai alapján.

Tekintse meg szeptember-október legszebb góljait és szavazzon kedvencére – vasárnap 21 óráig! 

Tekintse meg szeptember-október legszebb védéseit és szavazzon kedvencére – vasárnap 21 óráig! 

További tartalmak