Musorujsag
Élő Eredmények

Lovrencsics Gergő: Ez egy nehezebb időszak, de a kezemre is rá van tetoválva, „soha nem adom fel”

Lovrencsics Gergő: Ez egy nehezebb időszak, de a kezemre is rá van tetoválva, „soha nem adom fel”

m4sport.hu
Lovrencsics Gergő, korábbi magyar válogatott labdarúgó M1-nek adott interjújában beszélt jelenlegi helyzetéről a klubcsapatánál, jövőbeli terveiről, valamint horvátországi légiósként a horvátok vb-esélyeiről is.

A játékos a beszélgetés elején klubcsapatában, a Hajduk Splitben a posztján kialakult rivalizálásról beszélt. Elmondása szerint Dino Mikanovics előző szezonban nyújtott jó teljesítményének köszönheti, hogy elé került a sorban, azonban keményen dolgozik azon, hogy akár ismét elsőszámú opcióként tekintsenek rá a csapatnál.

Ezután a távozásával kapcsolatban elmondta, eszébe sem jutott elhagyni a horvát együttest, annak ellenére, hogy ez számára egy nehezebb időszak, nem fogja feladni, küzdeni fog a lehetőségért.

„Nem fordult meg a fejemben a távozás, a kezemre is rá van tetoválva, hogy never give up, soha nem adom fel. Van nehezebb időszaka minden egyes játékosnak, nekem ez most egy ilyen, hiszen kevesebb lehetőséghez jutok, de ilyenkor mindig úgy gondolok erre, hogy keményebben kell dolgoznom, vissza akarom foglalni a kezdő pozíciót” – mondta elszántan a játékos.

Lovrencsics a Hajduk Split terveiről is beszélt.

„Szeretnénk bajnokságot és kupát nyerni, bár a bajnokságban a Dinamo Zagreb hat ponttal vezet úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszott, a kupában pedig Lacikáékat (Kleinheisler László – a szerk), az Eszéket kaptuk, így az sem lesz könnyű, de szeretnénk megvédeni a címünket a kupában, a bajnokságban pedig a végsőkig fogunk küzdeni” – mondta a védő.

A korábban a magyar válogatottban is futballozó játékos az interjú végén a katari vb-vel kapcsolatban horvátországi légiósként a legutóbbi torna ezüstérmeséről is elmondta véleményét.

„Minőségi játékosaikból kiindulva okozhatnak meglepetést. Sok múlik azon, hogy ki hányadik helyen jut tovább, akár el is érhetik a négy évvel ezelőtti teljesítményt, nagyon erős keretük van, de nem rakom őket a favoritok közé” – zárta le az interjút Lovrencsics Gergő.

Borítókép: Budapest, 2019. március 24. Lovrencsics Gergő (b) és a horvát Andrej Kramaric a Magyarország - Horvátország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a Groupama Arénában 2019. március 24-én. MTI/Koszticsák Szilárd

További tartalmak