Musorujsag
Élő Eredmények

Dzsudzsák Balázs: Aki egy picit is érti a focit, értékeli, hogy mindig kiálltam és vállaltam, amit kell

Dzsudzsák Balázs: Aki egy picit is érti a focit, értékeli, hogy mindig kiálltam és vállaltam, amit kell

m4sport.hu
A 109. válogatott mérkőzésére készülő Dzsudzsák Balázs a héten egy exkluzív, 40 perces interjút adott az M4 Sportnak, melyben a nemzeti együttesben felelevenített legszebb pillanatai mellett szóba kerültek karrierje legfontosabb állomásai is. Így többek között a pályafutását alapjaiban meghatározó 2011-es klubváltás is, amikor is a PSV Eindhovenből 14 millió euró fejében az Anzsi Mahacskalába igazolt.

Juventus, Liverpool, Inter, Atlético Madrid, Benfica. Klubcsapatok, melyeket tizenegy évvel ezelőtt olvashattunk a hírekben az akkori legjobb magyar labdarúgóval, Dzsudzsák Balázzsal kapcsolatban. A vasárnap este Görögország ellen a nemzeti együttesben 109-szeres válogatottá avanzsáló futballista őszintén vallott az Anzsi Mahacskalába való igazolásáról, annak hátteréről és azt is elárulta, a dagesztáni klub mellett, mely csapat érdeklődött még tényleges iránta és cáfolta, hogy ennyi sztárklub tényleges ajánlatot tett volna érte.

A DVSC labdarúgója azt is elmondta, úgy érzi, kőkeményen megdolgozott azért a szerződésért, melyet az Anzsi Mahacskala ajánlott neki. A válogatottsági csúcs küszöbén lévő Dzsudzsák azt kifejtette, hogy egész karrierje során igyekezett jó kapcsolatot ápolni a szurkolókkal, mindig kiállt és vállalta, amit kell, sosem hunyászkodott meg és „távozott a hátsó ajtón”.

A Magyarország-Görögország barátságos mérkőzést – amely egyben Dzsudzsák Balázs búcsúmeccse is lesz – az M4 Sport vasárnap este 20:15-től élőben közvetíti. 

További tartalmak