Musorujsag
Élő Eredmények

Dzsudzsák Balázs meghatódva mondott köszönetet, majd dalra fakadt „a világ legjobb szurkolótábora” előtt

Dzsudzsák Balázs meghatódva mondott köszönetet, majd dalra fakadt „a világ legjobb szurkolótábora” előtt

m4sport.hu
„Ez nem rólam, nem személyekről szól, hanem a magyar válogatottról, a magyar szurkolókról és Magyarországról szól” – mondta a görögök elleni 2-1-es győzelem után a magyar labdarúgó-válogatottól immáron egyedüli rekorderként, 109 mérkőzéssel búcsúzó Dzsudzsák Balázs, aki megható beszéddel, majd közös énekléssel köszönt el a Puskás Aréna szurkolóitól.

„Köszönöm a szüleimnek – folytatta meghatódva, elcsukló hangon. – Köszönöm a csapatnak, minden egyes edzőmnek, minden embernek, aki tett azért, hogy a világ legszebb három színét 109-szer magamra ölthessem, a világ legszebb stadionjában búcsúzhassak, a világ legjobb szurkolótábora előtt mondhassam azt, hogy köszönöm!”

„Ha Nyírlúgosról nekem sikerült, egy 4000 fős lakosú városból, akkor mindenkinek sikerülhet” – mondta álmai valóra váltásáról.

„Egy ilyen szurkolótáborrral, amit ti adtok az országnak, a végsőkig kell küzdeni.”

Beszédét követően felmászott a lelátóra, átvette 109-es feliratú pólóját a szurkolóktól, majd közösen elénekelték az „Éjjel soha nem érhet véget” című dal refrénéjt, amely a 2016-os Eb-kijutáskor lett népszerű a drukkerek körében.

Ezt követően a válogatott játékosai és a stadion közönsége még egyszer közösen elénekelte a Himnuszt, majd Dzsudzsák Balázs megkezdte a tiszteletköröket a Puskás Arénában.

A 2-1-es hazai győzelemmel, Kalmár Zsolt hajrában szerzett szabadrúgásgóljával végződő Magyarország-Görögország mérkőzésről, Dzsudzsák Balázs búcsúmeccséről itt olvashat bővebben.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Dzsudzsák elköszönt, Kalmár a 93. percben döntött – a görögök elleni győzelemmel búcsúztatta az évet a magyar válogatott
A magyar labdarúgó-válogatott győzelemmel zárta 2022-t: Dzsudzsák Balázs búcsúmeccsén 2–1-re verte Görögországot. Sallai Roland nagyszerű akció végén talált be, de Bakaszetasz a hajrában tizenegyesből egyenlített. A meccsnek viszont még nem volt vége: a csereként beálló, súlyos sérülésből visszatérő Kalmár Zsolt egy hatalmas szabadrúgással a hosszabbításban eldöntötte a találkozót.
Magyar futball
Ecuador könnyedén rondított bele a katari vébényitányba
A mérkőzés elején <a href="https://m4sport.hu/katar-foci-vb-2022/cikk/2022/11/20/video-a-szabad-szemmel-szinte-lathatatlan-les-ezert-vettek-el-az-elso-ecuadori-golt-katar-ellen/" rel="">szabad szemmel nehezen kiszúrható lesgólt</a> is szerző Enner Valencia duplájával Ecuador könnyed 2-0-s győzelmet aratott a házigazda ellen a katari labdarúgó-világbajnokság nyitómeccsén.
Külföldi futball
Messi jól van, ott lesz az argentinok világbajnoki nyitómeccsén
Szombaton aggodalom lett úrrá a Katarban tartózkodó argentin válogatottnál, miután a legnagyobb csillag, az utolsó világbajnokságára készülő<a href="https://m4sport.hu/katar-foci-vb-2022/cikk/2022/11/19/sajtohir-aggodnak-argentinaban-messi-nem-edzett-egyutt-a-valogatottal" rel="noopener" target="_blank"> Lionel Messi csak külön</a> tudott edzeni. Másnapra elmúltak az aggályok: Lionel Messi ott lesz a keződben a Szaúd-Arábia elleni nyitómeccsen.
Külföldi futball
Több arc, egy ember: Sebastian Vettel
Csodagyerek, domináns uralkodó, húzóember, elbukó kihívó, célt és motivációt vesztett veterán, hippi külsejű környezetvédő aktivista. Ilyennek láttuk Sebastian Vettelt a Forma–1-ben bejárt útja során. Ám hogy ki és mi volt ő valójában a sportágnak, annak megértéséhez mélyebbre kell ásni. Sztorik, apró részletek, pillanatok – vetélytársak, kollégák és szurkolók a valódi Vettelről.
F1 Hírek