Musorujsag
Élő Eredmények

Hosszabbított a Huszti, Toldi-párossal, valamint visszarendelte Kecskeméten villogó támadóját a MOL Fehérvár

Hosszabbított a Huszti, Toldi-párossal, valamint visszarendelte Kecskeméten villogó támadóját a MOL Fehérvár

m4sport.hu
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő MOL Fehérvár FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy tavasszal is a Huszti Szabolcs, Toldi Gábor-edzőpáros irányítja a csapatot.

„Klubunk döntése alapján az edzőpáros megkapja a lehetőséget a folytatásra, így a tavaszi idényben az első csapat vezetőedzője Toldi Gábor lesz, a végső szakmai döntéseket Huszti Szabolcs hozza majd meg” – áll a fehérvári klub közleményében.

„Október 17-én érkezett a Vidihez Huszti Szabolcs és Toldi Gábor, akik nehéz helyzetben vették át a csapat irányítását. Az edzőpáros felrázta a csapatot, megérdemlik, hogy hosszabb távon is megmutathassák, hogy képesek egységes és eredményes csapatot faragni a Vidiből! Ahogyan eddig is, ezután is közösen dolgoznak majd, a döntések felelőssége Szabié lesz. Szeretném, ha egy kemény felkészüléssel a hátuk mögött tavasszal visszavezényelnék a csapatot arra a sikeres útra, amelyen egy évtizeden keresztül voltunk. Természetesen ebben meg lesz az én felelősségem is, hiszen szükség van vérfrissítésre a keretben, a konkrét bejelentésekig azonban szeretném szurkolóink türelmét kérni. A csapat ma találkozott újra, két hét edzés után az ünnepekre elengedjük a családjaikhoz a játékosokat, utána azonban újra száz százalékosan mindenki azért dolgozik majd, hogy tavasszal ledolgozzuk hátrányunkat és minél eredményesebben szerepeljünk” – mondta Juhász Roland sportigazgató.

„Fehérváron születtem, játékos- és edzői pályafutásom jelentős részét is itt töltöttem, így nagyon nagy megtiszteltetés számomra, és köszönjük a vezetőségnek, hogy folytathatjuk a munkát. Az edzői stáb mindent el fog követni azért, hogy a játékosokból kihozzuk a legtöbbet, a szurkolók újra büszkék lehessenek a csapatra, és örömmel járjanak ki Sóstóra” – mondta el Toldi Gábor.

fotó: MOL Fehérvár

“Köszönjük a bizalmat, és ahogy az elmúlt két hónapban, a folytatásban is azért dolgozunk majd, hogy minél eredményesebben, a klub közelmúltjához és történelméhez is méltó módon szerepeljen a Vidi. A lehetőségek ehhez abszolút adottak, és biztos vagyok benne, hogy a vezetőség képes lesz megfelelő erősítéseket igazolni a téli átigazolási időszakban. Most december 22-ig Sóstón dolgozunk, majd az ünnepek után egy hét fehérvári edzés után a tervek szerint Horvátországba utazunk edzőtáborozni január 8. és január 20. között, így lesz elég időnk felkészülni a tavaszi idényre” – nyilatkozta Huszti Szabolcs  a fehérvári klubhonlapnak.

Szintén a Fehérvárral kapcsolatos hír, hogy visszatért a csapathoz Szabó Levente, aki ősszel komoly szerepet vállalt a Kecskemét menetelésében. A 23 esztendős támadó 16 bajnokin négy alkalommal volt eredményes a bajnokságban. A fehérvári születésű játékos, aki a Vidiben 2020 februárjában mutatkozott be a ZTE ellen az élvonalban, az NB I-ben eddig összesen 36 meccsen 5 gólt szerzett, az NB II-ben a Budaörs és a Budafok kölcsönjátékosaként pedig 26 mérkőzésen 7 alkalommal volt eredményes.

fotó: MOL Fehérvár

A MOL Fehérvár a téli szünetet az OTP Bank Liga 8. helyén tölti, a tavaszi szezon 2023 januárjának utolsó hétvégéjén kezdődik.

Borítókép: MOL Fehérvár FC

További tartalmak