Musorujsag
Élő Eredmények
×

Gyermekotthonokban jótékonykodott Szoboszlai Dominik és Szalai Ádám

Gyermekotthonokban jótékonykodott Szoboszlai Dominik és Szalai Ádám

m4sport.hu
A Szalai Ádám által alapított Játékidő Alapítvány és a Szoboszlai Dominik ügyeit is intéző EM Sports menedzseriroda együttműködése révén két gyermekotthonba is hamarabb érkezett a karácsony.

A két szervezet összefogása eredményeként több mint 12 millió forint gyűlt össze, amelyből a Cseppkő Gyermekotthoni Központot és a Hajdú-Bihar Megyei Gyermekotthoni Központot 5-5 millió forinttal, továbbá egyéb tárgyi ajándékokkal támogatták, a fennmaradó összeget pedig egy daganatos megbetegedésben szenvedő kisfiú gyógykezelésére ajánlották fel.

A magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya és a lipcsei középpályás amolyan előkarácsonyi meglepetésként személyesen adta át ajándékait az otthonok lakóinak, akik beszélgethettek a két játékossal, de közös meccsnézés és egymás közötti foci is szerepelt a programban.

„Az EM Sports csapata és játékosai példát mutatnak összefogásban és mások segítésében. Megtiszteltetés számunkra, hogy megkaptuk a lehetőséget és a felkérést ezen nemes cél érdekében és biztos vagyok benne, hogy a jövőben folytatjuk ezt az együttműködést” – fogalmazott a 86-szoros válogatott Szalai, aki ősszel vonult vissza a nemzeti csapattól.

„Először is köszönöm Szalai Ádámnak, hogy az első perctől kezdve teljes nyitottsággal és aktív jelenléttel támogatta az EM Sports Jótékonysági Karácsonyi Gálát és a Játékidő Alapítvánnyal közös akciónkat. Nagyon büszke vagyok a játékosainkra, partnereinkre és minden vendégünkre, akik elképesztő lelkesedéssel támogatták az összefogásunkat, ezúton köszönöm ezt nekik is. Bízom benne, hogy ezzel a kezdeményezéssel hagyományt teremthetünk és többeket sarkallhatunk arra, hogy más, nehéz helyzetben lévő embereket támogassanak” – mondta az EM Sports képviseletében a Szoboszlai Dominik ügyeit is intéző Esterházy Mátyás.

További tartalmak