Musorujsag
Élő Eredmények

A szakmai igazgató elárulta: újabb két játékos érkezett a Mezőkövesdhez

A szakmai igazgató elárulta: újabb két játékos érkezett a Mezőkövesdhez

m4sport.hu
Tóth László, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Mezőkövesd Zsóry FC szakmai igazgatója egy interjúban elárulta: a csapat leigazolta Lehoczky Rolandot és Nikolaj Prudnikovot.

Tóth László a Borsod Online-nak értékelte a Mezőkövesd első félszezonját, amelyben már a további célokról erősítésekről is szót ejtett. A szakmai igazgató a rá jellemző nyers őszinteséggel beszélt a nyári igazolásokról:

„Őszintén szólva, önmagunkhoz képest sem, és a többiekhez képest sem sikerült megfelelően erősíteni nyáron. Önkritika nélkül bajosan lehet előre lépni… Megpróbáltuk menet közben korrigálni a hibákat, az idény során elköszöntünk néhány játékostól, és most, a téli szünetben is folytatódik a keret frissítése” – mondta Tóth.

…méghozzá az NB I-es csapatok közül a leginkább, hiszen Filip Steliano, Ilia Beriashvili és Csontos Dominik is aláírt már Kövesdre, sőt azóta újabb két játékos érkezett.

„Most már arról is be tudok számolni, hogy a Ferencvárosi TC elleni edzőmeccsen pályára lépett három új labdarúgó közül kettő már a mi játékosunk – mesélte Tóth László. – Lehoczky Rolandot, az U21-es válogatott belső védőt egy fél évre kölcsön kaptuk, vettük az MTK Budapesttől, a 24 éves fehérorosz támadóval, Nikolaj Prudnikovval pedig két és fél éves szerződést kötöttünk. A francia állampolgársággal is rendelkező, 24 éves belső védő Younn Zahary sorsa egyelőre nem dőlt el.”

Lehoczky Roland 19 éves védő, az MTK színeiben 17 meccsen lépett pályára ősszel a Merkantil Bank Ligában, egy gólt szerzett. Prudnikov legutóbb az orosz Orenburg csapatában futballozott, de július óta szabadon igazolható. Akárcsak Zahary, előző klubja a francia SO Cholet volt, a gárda jelenleg a harmadosztályban szerepel.

Borítókép: Lehoczky Roland az MTK-tól érkezett (fotó: Mezőkövesd Zsóry FC / Facebook)

További tartalmak