Musorujsag
Élő Eredmények

Hiába a külföldi játékosok NB II-es korlátozása, gaboni támadó érkezett a Diósgyőrhöz

Hiába a külföldi játékosok NB II-es korlátozása, gaboni támadó érkezett a Diósgyőrhöz

m4sport.hu
A labdarúgó Merkantil Bank Ligában szereplő Diósgyőri VTK hivatalos oldalán jelentette be, hogy kezdeményezte Jeremie Obounet leigazolását.

Jeremie Obounet Gabon fővárosában született 2002-ben. Az előző év elején igazolt Belaruszba, ahol a mérkőzések többségén pályára lépett a középpályán, illetve a támadósorban. Diósgyőrbe egy teljes év európai tapasztalattal a háta mögött érkezik – írja tervezett szerzeményéről a dvtk.eu.

A hivatalos klubhonlap kiemeli: a Merkantil Bank Ligában a szabályok lehetőséget adnak az U21-es korosztályba tartozó (2002-ben vagy utána született) külföldi játékosok szerepeltetésének, így leigazolása esetén semmilyen akadálya nem lenne Jeremie Obounet játékának. A részt vett az egészségügyi és fizikai felmérésen, szerdán pedig ott lesz az első csapatedzésen.

Obuonet a DVTK negyedik téli szerzeménye lehet a Soroksártól érkező Lőrinczy Attila, az MTK-nál kegyvesztetté vált Medgyes Sinan és a Juventustól hazatérő Senkó Zsombor után, a távozók névsorát eddig a Vasashoz igazoló Hegedűs János alkotja. A miskolciak 20 forduló után 43 ponttal vezetik az NB II-t. Vélhetően Obuonet-vel kapcsolatban már a feljutással kalkulálnak, hiszen egy osztállyal feljebb már nem kellene a kedvezményezett korból kiöregedésétől tartani.

Borítókép: dvtk.eu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek