Musorujsag
Élő Eredmények

Az olasz élvonal után a Bundesligából is felfigyeltek Laidounira?

Az olasz élvonal után a Bundesligából is felfigyeltek Laidounira?

m4sport.hu
Német sajtóértesülések szerint elképzelhető, hogy hamarosan a Bundesligából is megkeresik a Ferencvárost Aissa Laidouni esetleges szerződtetése miatt.

 

A csütörtöki információról a Kicker számolt be a honlapján – a portál úgy tudja, a berlini együttes azt követően igazolna középpályást, hogy január elején a cseh Vladimír Darida aláírt a görög Arisz Szalonikihez.

A Hertha a hírek szerint azóta is lázasan pásztázza a piacot, s – mint ahogy a Kicker állítja – szinte garantáltan várható érdeklődés a Ferencváros tunáziai játékosa, Aissa Laidouni iránt.

Mint arról a hét elején beszámoltunk, az olasz sajtó szerint a Sampdoria mellett a Cremonese is kölcsönvette volna a középpályást, az FTC azonban elutasította mindkét megkeresést, mivel csak végleges transzferben gondolkozik. A tuttomercatoweb.com akkor hozzátette, a Ferencváros legalább 4 millió eurót szeretne kapni a húzóemberéért.

Aissa Laidouni értékét a transfermarkt.de piaci portál 4 millió euróra becsüli, s 2023 nyaráig érvényes a megállapodása a Fradival, igaz, a szerződése tartalmaz egy további opciós évet is, amit a klub hívhat le.

 

Borítókép: MTI/Illyés Tibor

További tartalmak

Kapcsolódó hírek