Musorujsag
Élő Eredmények

Egy ősznyi kölcsönjáték után két és fél éves szerződés: végleg a Fehérváré a dán védő

Egy ősznyi kölcsönjáték után két és fél éves szerződés: végleg a Fehérváré a dán védő

m4sport.hu
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő MOL Fehérvár FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy végleg megszerezte Kasper Larsen játékjogát.

A Fehérvár és a dán Odense megállapodása alapján az eddigi kölcsönjátékot követően január 15-től Kasper Larsen játékjoga véglegesen a Vidihez kerül. A 29 esztendős, korábban a dán utánpótlás-válogatottakban és a holland élvonalban is megforduló labdarúgó augusztusban érkezett Fehérvárra, csapatunkban eddig 11 tétmérkőzésen lépett pályára. A szezon elején eredetileg egy évre, kölcsönben érkezett a Vidihez, azonban mindkét fél megelégedésére sikerült megállapodni a hosszabb távú folytatásról is, számolt be a MOL Fehérvár hivatalos honlapja.

“Az augusztusi érkezésem után pár nappal már pályára is léphettem a csapatban a Köln ellen, ami nagy élmény volt és rögtön láttam, hogy egy ambiciózus klubba érkeztem, remek képességű csapattársakhoz és kiváló körülmények közé, így nem volt kérdés számomra, hogy hosszabb távon is szívesen kötelezem el magam a Vidihez. Szeretnék minél több meccset nyerni, lépésről lépésről haladni, elérni a céljainkat a bajnokságban, én pedig szeretném vezérként segíti a csapatot a pályán. Örülök annak is, hogy a múlt héten Tobias Christensen személyében egy norvég játékos is csatlakozott hozzánk, remek srác, szinte ugyanazt a nyelvet beszéljük, természetesen boldog voltam, hogy egy újabb skandináv játékos érkezett, sokat tudunk segíteni egymásnak” – mondta Kasper Larsen.

“A keret kialakításánál célunk, hogy minél több olyan játékosunk legyen, akire hosszabb távon számítunk. Kasper eddig kölcsönben erősítette csapatunkat, teljesítményével és hozzáállásával meggyőzött minket, hogy a jövőben is érdemes számolnunk vele. Jó karakterű, profi szemléletű játékos, aki rászolgált arra, hogy hosszabb távon is a Vidiben szerepeljen” – nyilatkozta Juhász Roland sporitgazgató.

A fehérváriak közleménye szerint Larsen szerződése 2025. június 30-ig érvényes.

Borítókép: molfehervarfc.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek