Musorujsag
Élő Eredmények
×

Csercseszovval a hosszabbításról beszélgetnek, fejlesztés kell a kézilabdában, a Liu testvérek országváltása elkerülhető volt – interjú Kubatov Gáborral

Csercseszovval a hosszabbításról beszélgetnek, fejlesztés kell a kézilabdában, a Liu testvérek országváltása elkerülhető volt – interjú Kubatov Gáborral

hirado.hu
Már tárgyalt a hosszabbításról Sztanyiszlav Csercseszovval és biztos benne, nem fog örülni az a sportvezető, aki az Európa Liga-sorsoláson megtudja, az FTC lesz az ellenfele – mondta Kubatov Gábor klubelnök. A hirado.hu-nak adott interjúban elmondta, a magyar állam jó járt a Ferencvárossal kötött üzlettel és arról is beszélt, a Liu testvérek országváltása talán elkerülhető lehetett volna, ha a klub gyorsabban reagál.

A teljes interjút a hirado.hu-n olvashatja el.

Kubatov Gábor úgy véli, a magyar kézilabda nem jól használja ki a rendelkezésre álló elemzőrendszereket, pedig ennek köszönhetően a játékosok teljesítménye jóval kiegyensúlyozottabb lehetne.

A sportvezető szerint már szinte biztos, hogy a Ferencváros jól jár azzal, hogy a Puskás Arénába vitte az Európa Liga-nyolcaddöntőt, és arról is beszélt, hogy Csercseszovban nagy a becsvágy és a vezetőedző komolyan gondolja, hogy a Fradinak lehet esélye akár a végsőkig menetelni.

(fotó: MTI/Illyés Tibor)

Leszögezte, a Ferencváros ajtaja továbbra is nyitva áll a fiatal magyar játékosok előtt, de az kétségtelen, hogy a csapatba kerüléshez most Laidounit kell kiszorítani a középpályáról, Dibusz Dénesnél kell jobb kapusnak, Traorénál jobb szélsőnek, vagy Samy Mmaeenál jobb belső védőnek lenni.

Laidouni esetleges eligazolásával kapcsolatban úgy fogalmazott, egyelőre nem érkezett olyan ajánlat, amit a klubnak komolyan fontolóra kellene vennie, de ha érkezik ilyen, akkor ő annak a híve, hogy el kell engedni a játékost és az ebből befolyó profitra lehetőségként tekinteni.

A teljes interjút a hirado.hu-n olvashatja el.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Ferencváros előkelő helyre került egy furcsa klubrangsorban
A brazil CR Flamengo végzett az élen a 2022-es világranglistán a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezetnél (IFFHS), amelynek 500 klubcsapatot rangsoroló listáján a Ferencváros a 85., a Kisvárda pedig a 418. helyet foglalja el.
Magyar futball