Musorujsag
Élő Eredmények
×

Abszurd átigazolás: másfél hónap után továbbadta decemberi érkezőjét a Mezőkövesd

Abszurd átigazolás: másfél hónap után továbbadta decemberi érkezőjét a Mezőkövesd

m4sport.hu
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Mezőkövesd Zsóry FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy Csontos Dominik az ETO FC Győrhöz igazolt.

A húszéves védő négy évvel ezelőtt igazolt Fehérvárról a Fradihoz, a magyar rekordbajnok színeiben hat NB I-es bajnokin szerepelt, egy gólt szerzett, 2021 januárjában, a Budafok ellen. Az elmúlt félszezont Soroksáron töltötte kölcsönben, 15 mérkőzés jutott neki a Merkantil Bank Ligában, két gólpassz és egy piros lap a neve mellett. Korábban öt mérkőzésen az U21-es válogatottban is játszott.

A Mezőkövesd december elején jelentette be Csontos leigazolását, de a közös kaland nem tartott sokáig: kedden egy szűkszavú közleményben tudatta a klub, hogy a védő a másodosztályú ETO FC Győr színeiben folytatja pályafutását, ahol két és fél éves szerződést írt alá.

Csontos távozásában közrejátszhatott Younn Zahary érkezése is, aki belső védőként betöltheti a Bobál Dávid távozása után keletkezett űrt a kövesdi csapatban.

A Mezőkövesd kilencedik helyről várja az OTP Bank Liga folytatását, vasárnap a Puskás Akadémiát fogadja hazai pályán Kuttor Attila csapata.

Borítókép: Mezőkövesd Zsóry FC

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Mi a pálya? – Haladás Sportkomplexum
Sorozatunk harmadik adásában Szombathelyre látogattunk, ahol a tizenhét sportágnak otthont adó Haladás Sportkomplexumot jártuk körbe, ráadásul még a gépházba is betekintést nyerhettünk.
Atlétika
Szokatlan felkészülés miatt szokatlan tavaszi szezon? Extrahosszú szünet után tér vissza az OTP Bank Liga
Kínkeserves volt ez a téli szünet, még akkor is, ha közben megéltünk egyet, s mást a katari labdarúgó-világbajnokságnak és a Merkantil Bank Ligának (talán nem haragszanak meg, ha ilyen sorrendben) köszönhetően. De november 13 és január 24 között, 72 napon át NB I-es futball nélkül… Na mindegy, a várakozásnak vége, a második fordulóból pótolandó ZTE–Ferencváros mérkőzéssel folytatódik az OTP Bank Liga!
Magyar futball
Élen a Honvéd, az FTC a sereghajtó – így állnak az U21-es játékpercek az NB I-ben
Hamarosan folytatódik a labdarúgó OTP Bank Liga, ám a januári start helyett most inkább visszatekintünk az előző évben lejátszott mérkőzésekre. Azon belül is a 2022–2023-as szezonra bevezetett, a magyar játékosok szerepeltetését elősegíteni hivatott pontrendszert vizsgáljuk meg a fiatal, egészen pontosan U21-es labdarúgók szemszögéből.
Magyar futball