Musorujsag
Élő Eredmények

Chris Docherty: Hiszek benne, hogy a Honvédnál megvannak az embereink a sikeresebb szerepléshez

Chris Docherty: Hiszek benne, hogy a Honvédnál megvannak az embereink a sikeresebb szerepléshez

m4sport.hu
Chris Docherty, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd sportigazgatója a klub hivatalos honlapjának értékelte az őszi szezont, de szót ejtett többek között a játékoskeretről is.

 

A sportvezető rögtön leszögezte: a Honvédnál senki sem elégedett az elmúlt időszakkal, s jogosak az alakulat felé támasztott kritikák.

„Biztos vagyok benne, hogy senki sem elégedett az elmúlt félévvel és ezt nemcsak én érzem így, a játékosok is tisztában vannak vele, tudják, hogy ennél jobb teljesítményre képesek. Jogosak a kritikák, ezeket el kell fogadnunk, és az előttünk álló időszakban keményen kell küzdeni minden egyes pontért, minden egyes győzelemért.”

Chris Docherty azt is elárulta, miért nem igazoltak a piros-feketék egyetlen játékost sem a jelenleg is zajló transzferidőszakban.

„Minden szervezet a rendelkezésre álló költségvetésnek megfelelően tud működni, jelenleg minden területen törekszünk a költséghatékonyabb működésre, ezért nem igazoltunk a télen. Másrészt ahogy említettem, hiszek abban, hogy megvannak az embereink a sikeresebb szerepléshez. Ha mindenki jó állapotban lesz, a ha csapat egységesen, taktikusan futballozik, akkor biztos, hogy ez a teljesítményen is meglátszik majd és jobban fogunk szerepelni.”

Docherty végezetül kitért arra a Szappanos Péterre, akiről korábban azt rebesgették, elhagyhatja a Honvédot.

„Azzal szeretném kezdeni, hogy több pletykát is hallottam azzal kapcsolatban, miszerint Szappanos Péter ki akarta kényszeríteni az átigazolását, gondot okozva ezzel a klubnak. Ilyen azonban soha sem történt! Péter nemcsak remek kapus, hanem nagyszerű csapatkapitány, egy igazi profi. Valóban érkezett érte ajánlat, ami azonban nem egyezett klubunk elképzeléseivel, az ügy lezárult és a pletykák sem voltak igazak. Péter mindig is azt mondta, hogy boldog a Honvédnál és mi is nagyon boldogok vagyunk tagja a csapatunknak.”

A Budapest Honvéd 16 fordulót követően 16 pontjával a még kiesést jelentő 11. helyen áll az NB I-ben – Dean Klafuric legénysége vasárnap az Újpest otthonában javíthat a pozícióján.

 

Borítókép: honvedfc.hu

További tartalmak