Musorujsag
Élő Eredmények
×

Hahn visszatérne gólvágó énjéhez, Waltner a védelmet erősítené a Paksnál

Hahn visszatérne gólvágó énjéhez, Waltner a védelmet erősítené a Paksnál

m4sport.hu
Waltner Róbert és Hahn János is pozitívan nyilatkozott a Paks bajnoki visszatérése előtt az M1-nek. A vezetőedző mindenképp a védelmet erősítené, hogy ne kapjanak több elkerülhető gólt, Hahn János pedig visszatérne abba a formájába, mellyel a 2020/21-es kiírásban 22 találatot jegyezve gólkirályi címet ünnepelhetett.

Waltner Róbert elsőként a Paks edzőtáboráról vallott az M1 Sportnak. A vezetőedző összességében jónak érezte az edzőtáborban látottakat, csupán az eredményekkel nem volt elégedett, de elmondása szerint a mutatott játék ilyen alkalmakkor fontosabb, és az utolsó mérkőzés utolsó 30 percét leszámítva minden jól alakult.

Arra a kérdésre, hogy hol változtatna a taktikában, egyértelműen a védelem megszilárdítását látja kulcsfontosságúnak a szakember. “Elkerülhető gólokat kapunk. Ezen dolgozunk már hónapok óta, és bízom benne, hogy a bajnokságban meg fog mutatkozni, az eredményességünk pedig remélhetőleg ugyanolyan jó lesz. Remélem, hogy egy sikeresebb tavaszunk lesz, mint őszünk” – mondta.

Skribek Alen átigazolásával kapcsolatban elmondta, jól ismeri a játékost, hiszen korábban már dolgoztak együtt Zalaegerszegen, ahol jó teljesítményt nyújtott, így itt is hosszútávon számol vele Waltner.

A visszatérés utáni első meccset a Paks a Kisvárda ellen vívja, melyről a vezetőedző elmondta, nincs egyszerű meccs a magyar bajnokságban, így ez sem lesz az, hiszen a Paks Kisvárdán korábban még sosem nyert, de azt vallja, minden negatív széria egyszer véget ér, így bízik benne, hogy ez most fog megszakadni.

Hahn János, a Paks támadója hasonló pozitivitással nyilatkozott az M1-nek. A játékos úgy érzi, a szünet előtt kezdte visszanyerni formáját és bízik abban, hogy ez megmarad a tavaszi időszakra is, ám a legfontosabb számára, hogy csapata nyerjen.

A szezon elején a Dunaszerdahely csapatától Paksra visszatérő Hahn szerint nagyon fontos a jó rajt, hiszen nem egyszerű a sorsolásuk, a kisvárdai vendég szereplés után a Ferencváros ellen bizonyíthat csapata, de a felkészülés jól sikerült, így bízik a három pont megszerzésében, ami létfontosságú lenne most a bajnoki tabellán jelenleg hatodik helyezettnek.

A támadó azt is elmondta szeretnének kinőni a stabil középcsapat szerepéből, esetleg már idén odaérnének akár egy kvalifikációs helyezésre is, de ehhez a legfontosabb, hogy lépésről lépésre haladjanak, kezdve elsőként a Kisvárdával, ám itt is elmondta Hahn, a várdai katlanba nem győzni járnak a csapatok.

A Kisvárda-Paks összecsapást szombaton 14:30-től az M4 Sport élőben közvetíti.

Borítókép: Hahn János (Fotó: paksifc.hu)

További tartalmak