Musorujsag
Élő Eredmények

Huszti Szabolcs: Jó barátok vagyunk Juhász Rolival, de benne van, hogy három hónap múlva kirúg

Huszti Szabolcs: Jó barátok vagyunk Juhász Rolival, de benne van, hogy három hónap múlva kirúg

m4sport.hu
Huszti Szabolcs az M1-nek hosszabb interjúban fejtette ki mit gondol a csapat új igazolásairól, őszintén beszélt Juhász Rolanddal való kapcsolatáról valamint a céljait is megosztotta a tavaszi időszakra.

Huszti az interjú első felében a leállás idején tartott edzőtáborról beszélt, örült neki, hogy több ideje volt a szünet által a csapatra, melynek tagjaival egytől-egyig elégedett volt, az irány pedig ugyanaz marad, bárki lesz az ellenfél, a Mol Fehérvár szeretne dominálni a mérkőzésein.

A szakember a csapat új érkezőivel is abszolút elégedett, Tobias Christensen hozzáállását, Flores Deybi Aldair harciasságát külön ki is emelte. A játékosok könnyen illeszkedtek be a keretbe. Szabó Levente Kecskemétről történő visszatéréséhez pedig hozzáfűzte, csak rajta múlik, hogy mennyi lehetősége lesz, ebben a keretben senkinek sincs bérelt helye a kezdő 11-ben.

A további átigazolásokkla kapcsolatban elmondta, bár próbálnak magyarosítani a csapaton, ha valahol a MOL Fehérvár bejelentkezik, ott megduplázódnak az árak, sokszor nem is reális összegeket kérnek csapatok. Ennél a témánál említésre került Szappanos Péter neve is, aki miatt azonban Huszti nem csalódott, hogy nem sikerült leigazolni, bár szeretne minden poszton versenyhelyzetet teremteni.

Ezután a Juhász Rolanddal való közös kapcsolatáról beszélt. „Rolival abszolút normális a kapcsolatunk, igaz, hogy barátok vagyunk, de szerintem a legtöbbet mi veszekszünk egymással, ő is elmondja a véleményét és én sem rejtem véka alá, úgyhogy vannak csörtéink, de ez viszi előre a mi munkakapcsolatunkat és egyébként a barátságunkat is. Az is elképzelhető, hogy három hónap múlva fogja és kirúg, ezzel pedig nincs semmi gond, ez erről szól” – vallott őszintén a korábbi válogatott labdarúgó.

Bár a vezetőedző titulus a tavaszi szezontól Toldi Gábort illeti a Mol Fehérvár FC-nél, Huszti Szabolcs szerint ez semmit nem változtat a helyzeten a csapatnál, maximum a nyilatkozatoknál lehet kérdés, hogy ki fejti ki véleményét egy-egy mérkőzés után, így tulajdonképpen továbbra is ő marad a fehárvári klub edzője, mely nagyon büszkévé teszi őt, hiszen egy nagymúltú klubról van szó, ahol aktiv labdarúgó-karrierje során komoly sikereket ért el.

Tavaszra a szakember konkrét célokat nem tűzött ki, minden meccsen szeretné, ha győzelemre játszanának, hogy ez mire lesz elég, az majd kiderül.  Pozitív a társasággal kapcsolatban, bízik abban, hogy a jelenlegi nyolcadik helyről fölfelé tud elmozdulni együttese, és akár az első három hely valamelyikét is elcsíphetik.

A második helyezett Kecskemét elleni bajnoki mérkőzésről végezetül így vélekedett: „Mindig győzni szeretnénk, ez egy jó teszt lesz nekünk, hogy hol a helyünk, nem lesz egyszerű mérkőzés, de bízom a stábban és a csapatban, biztos vagyok benne, hogy mindenki a maximumot nyújtja majd” – zárta le interjúját Huszti Szabolcs.

A Kecskeméti TE – MOL Fehérvár FC találkozót vasárnap 17:30-tól az M4 Sport élőben közvetíti. 

Borítókép: Székesfehérvár, 2022. november 6. Huszti Szabolcs, a fehérvári csapat vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC – Ferencvárosi TC mérkőzésen a székesfehérvári Mol Aréna Sóstó stadionban 2022. november 6-án. MTI/Vasvári Tamás

További tartalmak