Musorujsag
Élő Eredmények

A hosszabbításban egyenlített a Paks Kisvárdán

A hosszabbításban egyenlített a Paks Kisvárdán

m4sport.hu/MTI
A Paks jutott vezetéshez, de fordítani tudott a hazai pályán játszó Kisvárda. A hosszabbításban azonban jött a csattanó, Alen Skribek beadása után egyenlített a vendégcsapat, a végeredmény 2–2.

A mérkőzés összefoglalója:

OTP Bank Liga, 17. forduló:
Kisvárda Master Good-Paksi FC 2-2 (0-1)
Kisvárda, 1745 néző, v.: Bognár
gólszerzők: Mesanovic (64., 11-esből), Ötvös (80.), illetve Varga B. (25., 11-esből), Skribek (91.)
sárga lap: Ötvös (49.), Hindrich (90.), illetve Varga B. (62.), Windecker (72.), Osváth (87.)

Kisvárda Master Good: Hindrich – Hej, Jovicic, Kovacic, Leoni – Melnyik, Ötvös – Navratil (Ilievski, 71.), Makowski (Spasic, 83.), Camaj – Mesanovic (Czérna, 87.)

Paksi FC: Nagy G. – Osváth, Kinyik, Kádár, Szabó J. – Windecker (Balogh B., 86.), Szabó B. (Hahn, 61.) – Sajbán (Skribek, 86.), Papp, Haraszti (Kovács N., 61.) – Varga B.

A találkozón mindkét együttes értékesített tizenegyest, Hindrich Ottó, a hazaiak kapusa viszont a lefújás előtt nagyot hibázott, melynek eredményeként pontot szerzett a Paks. A Kisvárda sorozatban három tétmérkőzését tekintve nyeretlen, míg a Paks idegenbeli nyeretlensége immár négy összecsapást számlál.

Az első félidőben hiába birtokolta többet a labdát a hazai együttes, mezőnyfölénye meddőnek bizonyult. Kétszer kapufáig, egyszer pedig lesgólig jutott a Kisvárda, a vezetést viszont a paksiak szerezték meg egy szerencsétlen mozdulat miatt megítélt büntetőt értékesítve. A tolnaiaknak ez az egy kapura lövésük volt a hivatalos statisztika szerint a szünetig, melyre így előnnyel vonulhattak.

Fordulás után nagy lendülettel küzdött az egyenlítésért a hazai együttes, amely egy szabadrúgáskombináció után tizenegyeshez jutott, a vendégvédő ugyanis becsúszás közben felemelt kézzel ért a labdához. A büntetőt higgadtan értékesítette Mesanovic, ezt követően pedig a Paks is támadóbb felfogásban folytatta a meccset.

A hajrá kezdetén egy kisvárdai szöglet után Ötvös eszmélt a leggyorsabban és közelről bevette a rivális kapuját, így a hazai csapat megfordította a mérkőzés állását. Ezzel azonban még nem volt vége a fordulatoknak, a hosszabbítás első percében ugyanis Skribek balról érkező beadására rosszul reagált a várdai kapus, akinek a lábai között a hálóba pattant a labda.

Értékelések a mérkőzés után:

Borítókép: paksifc.hu/

További tartalmak