Musorujsag
Élő Eredmények
×

A szlovén élvonalból érkezett a Kisvárda új szerzeménye

A szlovén élvonalból érkezett a Kisvárda új szerzeménye

m4sport.hu
Újabb játékossal bővült csapatunk kerete: hétfőn aláírta szerződését klubunkhoz Enes Alic - olvasható a Kisvárda labdarúgócsapatának hivatalos weboldalán.

A 23 éves bosnyák balhátvéd az NK Domzale csapatától érkezik, ahol az előző másfél idényben 47 alkalommal lépett pályára a szlovén élvonalban, négy meccset játszott a kupában és hármat nemzetközi porondon, az Európa-liga selejtezőjében.

„Nagy ugrás a karrieremben, hogy olyan klubhoz kerültem, amely már kilépett a nemzetközi porondra és most is jó eséllyel pályázik arra, hogy jövőre is ott legyen, ebben szeretném segíteni a játékommal” – nyilatkozta a szerződés aláírását követően Alic, akinek gyorsaságát és a védőmunkáját tartják erősségének.

„Nagy segítség a számomra, hogy több olyan játékos is van a keretben, aki honfitársam, vagy éppen ismerem máshonnan, ez segítheti a beilleszkedésemet. Jó példa számomra a Ferencváros játékosa, Eldar Civic, aki ugyancsak bosnyák balhátvéd, és a magyar bajnokságból szerepel rendszeresen hazám válogatottjában. Nagy motivációt jelent a számomra, hogy hamarosan akár ellene is pályára léphetek, és szeretném azt a karriert befutni, amit ő” – fogalmazott Alic.

Az előző idényben bajnoki ezüstérmes Kisvárda 17 forduló után 26 ponttal a tabella harmadik helyén áll, 12 ponttal lemaradva az egy meccsel kevesebbet játszó Ferencvárostól, és hárommal a második helyezett Kecskeméttől.

Borítókép: kisvardafc.hu

További tartalmak