Musorujsag
Élő Eredmények
×

Hivatalos: hosszabbított saját nevelésű tehetségével a Puskás Akadémia

Hivatalos: hosszabbított saját nevelésű tehetségével a Puskás Akadémia

m4sport.hu
A labdarúgó NB I-es Puskás Akadémia a hivatalos honlapján tudatta, hogy meghosszabbította Posztobányi Patrik szerződését.

 

A 20 esztendős magyar utánpótlás-válogatott védő a felcsúti alakulat bejelentése szerint 2026 nyaráig kötelezte el magát a Puskás Akadémiához.

Posztobányi Patrik a PAFC saját nevelésű játékosa, az elmúlt években kölcsönben szerepelt Csákváron, valamint a Zalaegerszegnél is.

A középpályán és védelemben is bevethető futballista eddig összesen két térmérkőzésen lépett pályára a Puskás Akadémia felnőttcsapatában, többek között kezdett, s végig is játszotta a Ferencváros elleni, 1–0-ra elveszített szezonnyitót.

„Felemelő érzés, hogy hosszabbíthatok, jól esik a klub támogatása, az, hogy a lábadozásom idején is végig mellettem állt mindenki, és hogy a felépülésem után is hosszú távon számítanak rám. Ezután csak még keményebben fogok dolgozni, azon leszek, hogy mihamarabb visszatérhessek, és pályára léphessek, a csapatban is megküzdök majd a helyemért. Sokat tanultam a sérülésemből, ezentúl jobban vigyázok magamra. Embert próbáló volt ez a fél év, de hála a szeretteimnek és a csapatnak most már túlvagyok rajta. Sokat köszönhetek Szoszónak, akivel együtt végeztük a rehabilitációs munkát. Ő pontosan tudta, mit érzek, min megyek keresztül, hiszen hasonló cipőben járt, épp ezért minden mélypontról ki tudott segíteni. Ha kellett, megnyugtatott, ha kellett, felvidított. Így azért sokkal könnyebb volt. Amellett, hogy hamarosan visszatérhetek a csapathoz, a mostani hosszabbítás feltette az i-re a pontot. Köszönöm a klubnak a bizalmat” – vélekedett az aláírás után Posztobányi Patrik.

 

Borítókép: pfla.hu/

További tartalmak