Musorujsag
Élő Eredmények
×

A Ferencváros után a Puskás Akadémiától is pontot csent a Vasas az NB I-ben

A Ferencváros után a Puskás Akadémiától is pontot csent a Vasas az NB I-ben

m4sport.hu/MTI
A Puskás Akadémia 1–1-es döntetlent játszott a Vasassal a labdarúgó NB I 18. fordulójában.

 

Összefoglaló

Értékelések

Puskás Akadémia FC-Vasas FC 1-1 (1-0)
Felcsút, v.: Vad II.
gólszerzők: Slagveer (13.), illetve Berecz (56.)
sárga lap: Corbu (28.), van Nieff (33.), illetve Cipf (16.), Ódor (70.)
Puskás Akadémia:
Tóth B. – Bartolec, Batik, Stronati, Nagy Zs. – Favorov – Slagveer (Gruber, 87.), van Nieff (Levi, 62.), Corbu, Komáromi (Dusinszki, 73.) – Puljic (Colley, 62.)
Vasas:
Uram – Iyinbor (Litauszki, 84.), Otigba, Hegedűs (Hidi P., 56.) – Szivacski, Hidi M. (Szilágyi, 56.), Berecz, Ódor – Cipf (Zimonyi, a szünetben), Novothny, Radó (Ihrig-Farkas, a szünetben)

Esőben, szeles, hideg időben kezdődött a mérkőzés. Lendületes, jó színvonalú küzdelem alakult ki, akadt helyzet itt is, ott is. A hazaiak a 13. percben szereztek vezetést: a 16-oson belül pattogó labda Otigbától került Slagveer elé, aki Uram mellett a kapuba passzolt. Továbbra is maradt az iram, lüktető volt a játék, mindkét csapat szerezhetett volna gólt.

A szünetben kettőt cserélt a Vasas, amely rögtön helyzettel indította a második félidőt. Tíz perc elteltével újabb kettős csere következett a fővárosiaknál, egy perccel később pedig egyenlítettek: jobb oldali támadás végén a labda egyedül találta középen Bereczet, aki élt a lehetőséggel. Csakhamar újabb nagy vendéghelyzet adódott, de a Puskás Akadémia is emelt a tempón.

A helyzetek alapján a PAFC és a Vasas is kiharcolhatta volna a győzelmet. A két csapat szeptemberi, angyalföldi mérkőzésén ugyanilyen eredmény született.

szombaton játsszák
Paksi FC-Kecskeméti TE 14.30
Budapest Honvéd-Kisvárda Master Good 17.00
MOL Fehérvár FC-Debreceni VSC 19.30
vasárnap játsszák
ZTE FC-Mezőkövesd Zsóry FC 15.00
Ferencvárosi TC-Újpest FC 17.30

 

Borítókép: Vasas FC

További tartalmak