Musorujsag
Élő Eredmények
×

Öt és fél évet lehúzott Mezőkövesden, most visszatér nevelőklubjához Vadnai Dániel

Öt és fél évet lehúzott Mezőkövesden, most visszatér nevelőklubjához Vadnai Dániel

m4sport.hu
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Mezőkövesd Zsóry FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy Vadnai Dániel az MTK Budapesthez igazolt.

A játékos 2017 nyarán igazolt a Mezőkövesdhez a DVSC-től, az itt töltött öt és fél év alatt 123 OTP Bank Liga mérkőzésen lépett pályára és három gólt lőtt. Emellett a MOL Magyar Kupában összesen 16 találkozón játszott és egy gólt szerzett. Vadnai Dániel is szerepet vállalt a kövesdiek történetének legeredményesebb szezonjában, amikor Kuttor Attila vezetésével negyedik helyen végeztek a bajnokságban és ezüstérmesek lettek a Magyar Kupában. Ebben az idényben 22 bajnoki találkozón és 7 kupameccsen lépett pályára.

A 33 éves bal oldali védő visszatér nevelőklubjához, az MTK-ban folytatja pályafutását, amellyel 2008-ban bajnoki címet nyert. Vadnai egyébként nem az egyetlen téli transzfer Mezőkövesd–MTK viszonylaton, korábban már megvalósult egy Lehoczky Roland–Bobál Dávid kölcsöncsere a két klub között.

A Mezőkövesd 9. helyen áll az OTP Bank Ligában, az MTK múlt hétvégén vette vissza a második, már feljutó pozíciót a másodosztályban.

Borítókép: MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Saját márkás mezben játszik a Szeged
A Merkantil Bank Ligában szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémia bejelentette, hogy helyben készült, saját márkás felszerelésben játszik a jövőben.
Merkantil Bank Liga