Musorujsag
Élő Eredmények

A bíróságon támadja meg az MLSZ döntését a Ferencváros

A bíróságon támadja meg az MLSZ döntését a Ferencváros

m4sport.hu
A Ferencváros végrehajtja a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága által elrendelt szektorbezárást, de bíróságon támadja meg a határozatot.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága december 8-án döntött úgy, hogy „az FTC-t a Kecskemét elleni idegenbeli és a DVSC elleni hazai mérkőzésén történt, a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és rasszista megnyilvánulás) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá elrendeli a sportszervezet 1 soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén a Groupama Aréna B3 szektorának a lezárását”.

A Ferencváros fellebbezett a határozat ellen, az MLSZ fellebbviteli bizottsága azonban helybenhagyta az első fokú döntést, ezért a zöld-fehér klub lezárja az érintett szektort a szombaton 17 órakor kezdődő Kecskemét elleni hazai bajnoki mérkőzésen.

A Ferencváros közleménye ugyanakkor hozzáteszi, hogy „bírósági úton folytatja az ügyet és kiáll az igaza mellett”.

Borítókép: Budapest, 2022. október 27. Ferencvárosi szurkolók a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 5. fordulójában játszott Ferencváros - AS Monaco mérkőzés előtt a Groupama Arénában 2022. október 27-én. MTI/Illyés Tibor

További tartalmak