Musorujsag
Élő Eredmények

Az ellenfélnél is áldozatokat szedett a Fradi meccse

Az ellenfélnél is áldozatokat szedett a Fradi meccse

kisvardafc.hu
Sérülés miatt hosszabb időre elvesztette két játékosát is a Kisvárda Master Good a Ferencváros elleni múlt hétvégi bajnokin.

A klub a honlapján számolt be a diagnózisokról.

A 19 éves Czérna Eriket már a félidőben le kellett cserélni, mint kiderült, beszakadt a combizma, amely hetekig távol tartja majd a pályától.

A bosnyák Alaksandar Jovicic rosszabbul járt: bár végigjátszotta a találkozót, a meccs hajrájában vállsérülést szenvedett. Az orvosi vizsgálaton megállapították, elszakadt a szalag a vállában. A bosnyák védőre többhónapos kihagyás vár, reálisan nézve csak a bajnokság hajrájában lesz újra bevethető.

Az OTP Bank Liga 19. fordulójában 0-0-ra végződő találkozón egyébként a Fradi oldaláról is akadt egy komoly sérülés: bosnyák információk szerint Muhamed Besic térdszalagja elszakadt.

 

Borítókép: Muhamed Besicet ápolják a Kisvárda–Ferencváros bajnokin (kép: kisvardafc.hu/Móricz Csaba)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Csak érvénytelen gól volt a Kisvárda–Fradin
A harmadik helyezett Kisvárda hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a nagy fölénnyel éllovas Ferencvárossal a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában. A találkozó második félidejében a Kisvárda betalált, a VAR azonban les miatt nem adta meg a találatot. A zöld-fehérek a pontvesztés mellett amiatt is aggódhatnak, hogy Muhamed Besic az első félidőben komolyabbnak tűnő térdsérülést szenvedett.
Magyar futball