Musorujsag
Élő Eredmények

Hivatalos: magyar válogatott középpályást igazolt a Ferencváros

Hivatalos: magyar válogatott középpályást igazolt a Ferencváros

m4sport.hu
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosban folytatja pályafutását Baráth Péter – jelentette be a klub a hivatalos honlapján.

 

A 20 esztendős, egyszeres magyar válogatott középpályás a Debreceni VSC-től írt alá a zöld-fehérekhez. A debreceniek közleménye szerint Baráth Péter a szezon végéig kölcsönbe kerül az FTC-hez, majd az idény végén a két klub „egyeztet a játékos esetleges végleges átigazolásáról”.

„Péter játékát már nagyon régóta figyeljük. Amióta megbizonyosodtunk, hogy az NB I-ben is megállja a helyét, folyamatosan nyomon követtük. Látszódott, hogy egy nagy potenciállal rendelkező, fiatal magyar játékos. Ifjú kora ellenére is megfelelő tapasztalattal rendelkezik. A Fradi egy nagy lépés, de nagyon örülünk neki, hogy Péter ezt az utat választotta, s hogy ezt a kihívást elfogadta. Bízunk benne, hogy rövid, közép és hosszú távon ez egy jó döntés lesz. Örülünk, hogy egy fiatal magyar tehetséget tudtunk leigazolni a személyében” – idézi Hajnal Tamás sportigazgatót a fradi.hu. 

Baráth Péter a debreceni utánpótlásban nevelkedett, 2020 telén került fel a felnőttcsapatba, melynek színeiben azóta összesen 83 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 9 gólt szerzett, emellett van 12 asszisztja is.

 

Borítókép: Baráth Péter segíthet a Fradinak (fotó: fradi.hu).

További tartalmak