Musorujsag
Élő Eredmények

Marco Rossit idézte a Fradi elnöke

Marco Rossit idézte a Fradi elnöke

m4sport.hu
Kubatov Gábor ugyanúgy reagált a Leverkusenre, mint tette azt a szövetségi kapitány a Nemzetek Ligája-csoportra.

Az európai szövetség (UEFA) nyoni központjában megtartott sorsolásán Gera Zoltán, az FTC és a magyar válogatott volt játékosa, a budapesti El-döntő nagykövete a német Bayer Leverkusent sorsolta a Ferencváros ellenfelének a labdarúgócsapata az Európa-liga nyolcaddöntőjében.

A sorsolás után nem sokkal Kubatov Gábor, a klub elnöke Facebook-oldalán kiette korábbi játékos képét, amint épp kihúzza a német együttest, majd a képhez csak annyit írt: Easy.

Reakciója nagyon hasonlít a válogatott szövetségi kapitányénak, Marco Rossinak a reakciójához, aki még 2021 decemberében írta ki ugyanezt közösségi oldalára, amikor kiderült, hogy csapata a németekkel, az olaszokkal és az angolokkal került egy csoportba. A magyar együttes végül a második helyen végzett 10 ponttal, megelőzve a 7 pontos németeket és a 3 pontos angolokat.

Sztanyiszlav Csercseszov, a zöld-fehérek vezetőedzője tisztában van vele, hogy nem az ellenfél miatt vették meg a jegyeket már több ezren, és ezúton is arra biztatja a szurkolókat, legyenek ott a Puskás Arénában és írjanak együtt történelmet.

A Ferencváros az El előző kiírásában azonos csoportban szerepelt a Leverkusennel, s akkor idegenben, szoros meccsen 2-1-re kikapott, majd otthon 1-0-ra nyert. A magyar bajnok idegenben kezdi a párharcot március 9-én, majd egy hét múlva itthon fogadja a német csapatot. Az Európa-liga döntőjét május 31-én, a Puskás Arénában játsszák majd.

Nyon, 2023. február 24. A labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének első körében egymással mérkőző csapatok párosítása a kijelzőn az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni székházában tartott sorsoláson 2023. február 24-én. A nyolcaddöntőben a német Bayer Leverkusennel találkozik a Ferencváros labdarúgócsapata, a magyar bajnok idegenben kezdi a párharcot március 9-én. MTI/EPA/Keystone/Salvatore Di Nolfi
Borítókép: MTI/EPA/Keystone/Salvatore Di Nolfi

További tartalmak