Musorujsag
Élő Eredmények

Varga és Böde duplázott, a Puskás Akadémia otthonában visszatért a Bognár-féle paksi góleső

Varga és Böde duplázott, a Puskás Akadémia otthonában visszatért a Bognár-féle paksi góleső

M4 Sport/MTI
A Varga Barnabás villámduplájával fordító Paks a csereként beküldött Böde Dániel hajrábeli góljával fölényesen, 4-1-re nyert szombaton a Puskás Akadémia otthonában az OTP Bank Liga 21. fordulójában.

OTP Bank Liga, 21. forduló:
Puskás Akadémia – Paksi FC 1-4 (1-2)
Pancho Aréna, 1120 néző v.: Zierkelbach
gólszerző: Spandler (8.), illetve Varga B. (35., 37.), Böde (84., 86.)
sárga lap: Bartolec (22.), Stronati (34.), van Nieff (79.), illetve Windecker (21.), Kovács N. (45+1.), Papp K. (86.)

Puskás Akadémia FC: Markek – Golla, Spandler (van Nieff, a szünetben), Stronati – Bartolec (Mezghrani, 55.), Favorov (Baluta, a szünetben), Corbu, Brandon – Slagveer (Dusinszki, 72.), Gruber (Zahedi, 65.), Levi

Paksi FC: Simon B. -Kinyik, Kádár, Vas, Osváth – Kovács N. (Bőle, a szünetben), Windecker (Szabó J., a szünetben), Papp K., Haris (Hahn J., a szünetben) – Skribek (Sajbán M., 70.), Varga B. (Böde, 83.)

Korán megszerezte a vezetést a Puskás Akadémia Spandler Csaba fejesével.

A Paks feljebb kapcsolt az egyenlítés érdekében, de a kinyíló védelmük mellett a hazaiaknak is akadt lehetősége az újabb találatra. Szünet előtt a góllövőlistát vezető Varga Barnabás góljával előbb egyenlített a vendégcsapat, majd két perc múlva Varga újra eredményes volt, így paksi vezetéssel vonultak öltözőbe a csapatok.

A második félidő eleje kiegyenlített játékot hozott, ekkor sok hibával játszottak a csapatok, a kapuk egyáltalán nem forogtak veszélyben. A Puskás Akadémia játéka nagyon visszaesett, támadásban nem tudott mit kezdeni a vendégek szervezett védekezésével. A meccs végéhez közeledve a Paks eldöntötte a három pont sorsát: a csereként beálló Böde Dániel lemásolva csapattársa teljesítményét, két perc alatt két gólt lőtt.

Borítókép: Varga Barnabás a gólkirályi címet és a válogatott meghívót is bezsebelheti idén. Fotó: MTI/Derencsényi István

További tartalmak