Musorujsag
Élő Eredmények

Pengeélen táncolt, de az Újpest ellen is megőrizte hazai veretlenségét a Kecskemét

Pengeélen táncolt, de az Újpest ellen is megőrizte hazai veretlenségét a Kecskemét

m4sport.hu/MTI
Az Újpest FC két góllal is vezetett Kecskeméten, de a hazaiak az utolsó pillanatokban kiegyenlítettek, így egy pontot otthon tartottak az OTP Bank Liga 21. fordulójában.

OTP Bank Liga, 21. forduló:
Kecskeméti TE–Újpest FC 2–2 (0–1)
Kecskemét, Széktói Stadion, 3751 néző,

V: Derdák
Gólszerzők: Tóth B. (83., 95.), illetve Simon (12.), Varga Gy. (52.)
Sárga lap: Banó-Szabó (97.), illetve Jakobi (47.), Nikolic (97.)

Kecskemét: Varga B. – Nikitscher (Zeke, a szünetben), Nagy K. (Májer, 55.), Rjaszko, Hadaró (Meszhi, a szünetben), Belényesi – Vágó, Szuhovodszki, Banó-Szabó – Tóth B., Horváth K. (Katona, 56.)
Újpest: Nikolics – Pauljevic, Mack (Boumal, 78.), Hall, Anculasz – Szabó B. (Diaby, 70.), Onovo – Varga B. (Antonov, 55.), Jakobi, Simon K. – Mudrinszki (Croizet, 79.)

Hamar vezetést szerzett az Újpest, miután Simon Krisztián kihasználta a hazaiak helyezkedési hibáját. Hátrányban egyre nagyobb nyomás alá helyezte a vendégek kapuját a Kecskemét, de a szünetig nem jött össze az egyenlítés a házigazdáknak.

A fordulás után újfent gyorsan betalált a fővárosi csapat, ezzel nagyon nehéz helyzetbe hozva a vendéglátókat. A Kecskemét aztán a hátralévő időben nagy erőket mozgósított az egyenlítésért, s végül Tóth Barna a hajrában és a hosszabbításban is eredményes volt, ezzel a duplával pedig sikerült pontot menteniük a hazaiaknak.

Az újonc és második hazaiak így már 11 találkozó óta veretlenek otthon az élvonalban, és sorozatban negyedik döntetlenjüket játszották.

Nyilatkozatok a mérkőzés után:

OTP Bank Liga, 21. forduló:

Mezőkövesd Zsóry FC–Budapest Honvéd FC 0–0
ZTE FC–MOL Fehérvár FC 2–1
Puskás Akadémia FC–Paksi FC 1–4
Vasas FC–Kisvárda Master-Good 2–2
Debreceni VSC–Ferencvárosi TC 0-2

Borítókép: kecskemetite.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek