Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Samy Mmaee súlyos sérülésével újabb alapemberét nélkülözheti a Leverkusen elleni El-meccseken a Fradi - sajtóhír

Samy Mmaee súlyos sérülésével újabb alapemberét nélkülözheti a Leverkusen elleni El-meccseken a Fradi - sajtóhír

m4sport.hu
A Csakfoci értesülései szerint súlyos a Ferencváros védője, Samy Mmaee sérülése, így várhatóan kihagyja a csapat Leverkusen elleni Európa-liga párharcát.

A Csakfoci úgy tudja, a Debrecen elleni hétvégi bajnokin megsérült középső védő a németek elleni oda-visszavágós párharc egyik mérkőzésén sem lép pályára.

Orosz Pál, a az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a Sportrádiónak elmondta, nem érti, az ehhez hasonló eseteket miért nem nézi vissza a VAR.

„Owusu az Újpest ellen szenvedett komoly sérülést egy kontakt következtében. Kifejezetten azért igazoltuk, hogy az EL-ben segítségünkre legyen, nem azért, hogy a magyar bajnokságban, hiszen azért nem feltétlenül volt szükség az ő személyére. Aztán Kisvárdán Besic szenvedett súlyos sérülést, több hónap lesz, mire visszatérhet, az is egy rúgás után történt. Most a debreceni meccsen megint egy teljesen ártalmatlan szituációban, a saját térfelünkön szabálytalankodtak úgy Samy Mmaeéval, hogy súlyos sérülést szenvedett. És ebben az esetben sem volt VAR-ellenőrzés és piros lap. Ezt azért furcsállom, mert amikor nemzetközi meccsen a Trabzonspor ellen játszottunk itthon, akkor rögtön a mérkőzés elején Civicet kiállították, mert piros lap gyanús szabálytalanság volt, VAR-ral megnézték, és ugyan nem okozott sérülést, de okozhatott volna, ezért kiállították.”

„A debreceni biztos, hogy olyan szituáció volt, hogy ha valaki visszanézi, elég enyhe kifejezés, hogy piros lap gyanús. Miért nem nézik meg? Nem jobb nekem attól, hogy kiállítják az ellenfelet, de ha ez az elején megtörtént volna, akkor nem biztos, hogy a másik két sérülés bekövetkezik, mert lehet, azt mondják, jobban odafigyelünk, nem rugdossuk agyon a Fradit. Ezek komoly sérülések, amik véletlenül nem következnek be.”

A Ferencváros Leverkusen elleni Európa-liga-meccseit március 9-én és 16-án az M4 Sport és az m4sport.hu közvetíti élőben.

További tartalmak