Musorujsag
Élő Eredmények

Kondás Elemér megerősítette, két korábbi válogatott és az egykori gólkirály is kikerült a Vasas keretéből

Kondás Elemér megerősítette, két korábbi válogatott és az egykori gólkirály is kikerült a Vasas keretéből

m4sport.hu
A Vasas vezetőedzője, Kondás Elemér megerősítette, hogy szakmai okok miatt három játékos is kikerült az első csapat keretéből a Kecskemét elleni bajnokit megelőzően.

Mint – akkor még sajtóhírként – beszámoltunk róla, Feczesin Róbert, Márkvárt Dávid és Radó András sem készülhet a továbbiakban az OTP Bank Ligában 22 forduló után utolsó helyen álló együttes első csapatával.

Kondás a klub honlapjának elmondta, a két korábbi válogatott labdarúgó, valamint a 2019/20-as idény gólkirálya szakmai okból, határozatlan időre került a tarcsihoz.

„A Kecskemét elleni mérkőzésen lesznek hiányzóink is: Berecz Zsombi öt sárga lap következtében kipontozódott, illetve hétvégén másik három játékosra sem tudok majd számítani. Ezen játékosok – Feczesin Róbert, Márkvárt Dávid és Radó András – szakmai okokból kerültek ki a keretből, így ők átmenetileg, meghatározatlan ideig a második csapatunkkal készülnek. Mindez viszont egy remek lehetőség arra, hogy a fiatal játékosok még több szóhoz jussanak és újabb helyeket kapjanak a keretünkben” – fogalmazott a szakember a vasasfc.hu-nak.

Az angyalföldieknél Feczesin Róbert az idei szezonban 8 mérkőzésen bizonyíthatott, ám mindössze 105 percet kapott Kondás Elemértől, ezalatt pedig 1 gól volt termése, Márkvárt 14 bajnoki és 3 kupameccsen jutott szóhoz, neki két gólpassz volt a mérlege, míg Radó András 18 bajnokin egy gólt és két gólpasszt hozott össze, 4 kupameccsén nem került a jegyzőkönyvbe.

A Vasas vasárnap a második helyen álló KTE otthonába látogat, ahol a vezetőedző szerint arra készülnek, hogy borsot törjenek az idén még veretlen kecskemétiek orra alá.

„Pont itt az ideje, hogy a jó sorozatukat mi rontsuk el, és ezzel meg is induljunk fölfelé. Ehhez viszont mindenkinek át kell éreznie, hogy többet kell tenni a győzelemért! Az elmúlt meccseken mindig hiányzott valami ahhoz, hogy a végén mi örülhessünk a három pontnak” – nyilatkozta Kondás Elemér.

 

 

Borítókép: Láthatjuk még Feczesin Róbert klasszikus gólörömét? (Fotó: MTI)

További tartalmak