Musorujsag
Élő Eredmények

Már a Real Madridnál is tudnak a Kisvárdáról

Már a Real Madridnál is tudnak a Kisvárdáról

m4sport.hu
Ezen a héten szakmai úton Madridban tartózkodik sportigazgatónk, Révész Attila - adja hírül a Kisvárda labdarúgócsapatának hivatalos weboldala.

Az előző idény ezüstérmese és az OTP Bank Liga tabelláján 23 meccs után 6. helyen álló gárda beszámolójában azt írja, a sportigazgató – amellett, hogy szerdán a helyszínen tekinti meg a Real Madrid – Liverpool BL-nyolcaddöntő visszavágóját – tapasztalatcserén vesz részt a madridi klub akadémiáján, ahol hétfőn eszmecserét folytatott Pablo Vega igazgatóhelyettessel.

Révész többek között a kiválasztás folyamatáról, a klubfilozófia kialakításáról, a taktikai felkészítés fontosságáról, valamint a fiatalok felnőttfutballba történő integrálásáról értekezett Vegával. Az igazgatóhelyettes utóbbi kapcsán kiemelte, nem lehet és nem is érdemes mesterségesen, külső anyagi motivációval felgyorsítani a folyamatot, így fordulhat elő, hogy az elmúlt tíz évben csak a legfelkészültebbek kerülhettek be a Real Madrid első csapatának keretébe, szám szerint négyen.

A kisvárdai sportigazgató találkozott továbbá a spanyol edzőképzés egyik magasrangú vezetőjével, aki hamarosan Kisvárdára érkezik előadást és továbbképzést tartani.

Révész a Real több csapatának munkájába, így a felnőttébe és az Álvaro Arbeola által dirigált U18-aséba is betekintést nyerhetett, és járt a madridi tarcsi bázisán, az Alfredo di Stéfano Stadionban is, ahol a Santiago Bernabéu felújítása alatt hazai meccseit játszotta a 35-szörös spanyol bajnok, 14-szeres Bajnokok Ligája-győztes együttes.

A várdaiak hozzáteszik, Révész a következő napokban más spanyol klubokat is meglátogat.

Borítókép: Révész Attila és a Real Madrid akadémiájának egyik igazgatóhelyettese, Pablo Vega (Fotó: Kisvárda FC)

További tartalmak