Musorujsag
Élő Eredmények

Juhász Roland: Bízom abban, hogy közösen újra megtaláljuk a sikerhez vezető utat

Juhász Roland: Bízom abban, hogy közösen újra megtaláljuk a sikerhez vezető utat

m4sport.hu
Új edzőt nevezett ki csapata élére a MOL Fehérvár FC, ezzel kapcsolatban adott interjút Juhász Roland, az együttes sportigazgatója az M1-nek. A szakember ezen kívül beszélt a korábbi sikeredző Marko Nikolics kapcsán, és a hátralévő 10 sorsdöntő meccsről is elmondta véleményét.

A sportigazgató elsőként az új vezetőedző, Bartosz Grzelak választásáról nyilatkozott. Elmondása szerint a Fehérvár jelenlegi szituációjában fő szempont volt, hogy olyan edző kerüljön a kispadra, aki már volt korábban hasonló helyzetben, tudja, hogy ilyenkor hogyan is kell egy csapatot kezelni, a svéd szakember korábbi együttesével pedig már élt át ehhez hasonlót.

„Az októberi-novemberi időszakban is már beszéltem az ő ügyében, de akkor végül maradtunk a Szabiéknál – akiknek a munkáját ezúttal is szeretném megköszönni – most viszont újra képbe jöttek edzők, és ő volt az, akinél a kellő határozottságot és elszántságot is éreztem” – mondta.

Juhász a korábbi sikeredző, Marko Nikolics kapcsán is megszólalt. „Voltak egyeztetések, nem titok, a klubnál nem járt, próbálok egy vonalat húzni, hogy mi történt a múltban a csapatnál. Eldőlt az edző kérdése, bízom abban, hogy megtaláljuk közösen a sikerhez vezető utat újra, ebben pedig mindenkinek megvan a maga szerepe.”

Azt is elmondta, hogy már megtörtént az első edzés is, és megvolt a bemutatás is, a svéd edző minden apróbb információt próbált begyűjteni és az együttes már gőzerővel készül a hétvégi, a bajnokság szempontjából akár sordöntő Budapest Honvéd elleni összecsapásra – melyet az M4 Sport 19:45-ös kezdéssel élőben közvetít.

Borítókép: Fotó: molfehervarfc.hu

További tartalmak