Musorujsag
Élő Eredmények

„Majd megbeszéljük!” – Kondás Elemér válasza arra a kérdésre, beadja-e lemondását

„Majd megbeszéljük!” – Kondás Elemér válasza arra a kérdésre, beadja-e lemondását

m4sport.hu
Az OTP Bank Ligában sereghajtó Vasas FC vasárnap hazai pályán 3–2-re kapott ki a Pakstól, így 2023-ban továbbra is nyeretlen és sorozatban harmadik vereségét szenvedte el Kondás Elemér együttese, mely így egyre távolabb kerül a bennmaradástól. A paksiak elleni vereség után a vezetőedző értékelt az M4 Sportnak, a rövid interjúban elmondta, át kell beszélni, ki az, aki hisz még abban, az élvonalban maradhatnak, mert a mérkőzésen voltak olyan momentumok, amikor kétségei támadtak.

A meccs összegzésében elmondta: „sajnos, tudunk olyan gólokat kapni, mint amilyeneket ma láttunk, a helyzeteinket pedig nem igazán tudjuk berúgni, mert azért voltak. Az dicséretes, hogy a csapat visszajött a mérkőzésbe, de a Paks a legkisebb hibáinkat is kihasználta. Elég nézni az első gólt, le tudta venni a labdát öt méterre, és be is tudta lőni, a második gólnál meg várjuk, hogy az ellenfél mikor rúgja ki a labdát, ők meg nem ezt a megoldást választották. A harmadiknál eladjuk harminc méterre a labdát, (Böde) Dani meg van olyan jó kvalitású, hogy gólt szerez belőle. Próbáltunk cserékkel változtatni, vissza is tudtunk jönni, de elfogyott az idő” – értékelte lemondóan a mérkőzést Kondás Elemér, a Vasas vezetőedzője.

A kérdésre, hogy hisznek-e még a bennmaradásban, így válaszolt az angyalföldiek mestere:

„Nyilván, úgy mentünk ki a mérkőzésre, hogy hiszünk még benne, a mérkőzés folyamán viszont voltak olyan időszakok, amikor azt éreztem, hogy nem biztos. Ezt majd át kell beszélni, hogy mennyire hisz benne még bárki.

„Nyilván, én hiszek abban, hogy megvalósítható, de ha ilyen gólokat kapunk, azzal nem lehet mit kezdeni. Amíg nem tudjuk a helyzeteinket belőni, a kapunk előtt meg ekkorákat hibázunk, akkor nagyon nem egyszerű, mert előbb-utóbb a csapatot is húzza le.”

A kérdésre, hogy beadja-e a lemondását, röviden reagált:

„Majd megbeszéljük!”

A mérkőzés összefoglalóját itt tekintheti meg, a paksiakat irányító Bognár György értékelését pedig itt találja.

További tartalmak