Musorujsag
Élő Eredmények

Az M4 Sport, az m4sport.hu és a Kossuth Rádió is élőben közvetíti az észtek és bolgárok elleni válogatott mérkőzést

Az M4 Sport, az m4sport.hu és a Kossuth Rádió is élőben közvetíti az észtek és bolgárok elleni válogatott mérkőzést

m4sport.hu
Csütörtökön Észtország ellen kezdi a magyar labdarúgó-válogatott a 2023-as futballévadot. A felkészülési találkozót követően március 27-én, hétfőn már egy rendkívül fontos tétmeccsen kell bizonyítania Marco Rossi együttesének. A magyar nemzeti tizenegy mérkőzései és a soron következő két Európa-bajnokság kizárólagos közvetítőjeként az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben sugározza mindkét találkozót, és a Kossuth Rádión keresztül is szurkolhatnak a válogatottnak.

Magyarország – Észtország
Legutóbb tavaly november 20-án lépett pályára a válogatott, amikor felkészülési mérkőzésen Görögországot megverte 2:1-re. Most csütörtökön, 19:30-tól az észtek ellen kezdheti meg a nemzeti együttes a tavaszi menetelést. A 25 fős keretbe négy újonc is meghívót kapott. Az A-válogatott keretében kapusposzton történt a legnagyobb a változás. A megszokott nevek közül egyedül Dibusz Dénes áll Marco Rossi rendelkezésére. Érdemes lesz már 18:30-tól a közmédia sportcsatornájára kapcsolni, ugyanis a stadionból felvezető műsort láthatnak, így a képernyő előtt ülők is átérezhetik, azt a különleges atmoszférát, amit a Puskás Aréna ad a játékosok számára. A mérkőzés kommentátora Hajdú B. István lesz, a Kossuth Rádióban Varga Pétert és Katona Lászlót hallhatják.

Magyarország – Bulgária
Hétfőn 21 órától megkezdik Szoboszlai Dominikék az Európa-bajnoki selejtezősorozatot. Rendkívül fontos összecsapás vár Marco Rossi együttesére. A korábbi évektől eltérően most az első perctől kezdve esélyesként kell pályára lépniük a teljes sorozat alatt, és a bolgárok elleni hazai mérkőzés sorsdöntő is lehet az egyenesági továbbjutás szempontjából. A helyszíni stúdióból már 19:45-től láthatják a nézők Petrovics-Mérei Andreát és a találkozót felvezető szakértőket. Ennek a mérkőzésnek is Hajdú B. István lesz a kommentátora, a Kossuth Rádióból pedig Cserszegi Balázs és Varga Péter jelentkezik.

2028-ig az M4 Sport a magyar labdarúgó-válogatott és a soron következő két Európa-bajnokság kizárólagos otthona!

03.23., csütörtök
19:30 Magyarország – Észtország (M4 Sport, m4sport.hu, Kossuth Rádió)

03.27., hétfő
21:00 Magyarország – Bulgária (M4 Sport, m4sport.hu, Kossuth Rádió)

Borítókép: Marco Rossi és Szoboszlai Dominik a német–magyar NL-meccs után (Fotó: EPA/Filip Singer)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ellenfélmustrával indítja az Eb-selejtezőket a szabadnapos nemzeti csapat
Pénteken rendezik a magyar érdekeltségű csoport első fordulós mérkőzéseit a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozatban, ugyanakkor Marco Rossi szövetségi kapitány együttese éppen a nyitókörben szabadnapos lesz, így elsőként megfigyelheti a soron következő riválisait.
Magyar válogatott
Reagált az MLSZ a történelmi jelképpel kapcsolatos ellentmondásokra
<a href="https://m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2023/03/21/dontott-az-mlsz-lehetnek-tortenelmi-magyarorszagot-abrazolo-molinok-a-valogatott-merkozesein" target="_blank" rel="noopener">A Magyar Labdarúgó-szövetség korábban már kiadott egy közleményt, melyben jelezték, hogy az UEFA engedélyezte a „történelmi Magyarország-jelkép” használatát a magyar válogatott mérkőzésein</a>, amelyre a <a href="https://m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2023/03/22/a-roman-szovetseg-mashogy-ertelmezi-az-uefa-nagy-magyarorszag-terkepes-iranymutatasat" target="_blank" rel="noopener">román szövetség (FRF) közleményben reagált</a>, jelezve, ők másképp értelmezik az iránymutatást. Azóta újabb fejlemények történtek. Az MLSZ újabb hivatalos közleményt adott ki, melyben tájékoztatta a szurkolókat, hogy engedélyezi a rasszista és politikai tartalom nélküli molinó bevitelét, a nemzetközi szervezetek pedig továbbra is tiltják a rasszista vagy politikai üzenetet hordozó molinókat.
Magyar futball
Az MLSZ már dolgozik az ünnepélyes kezdőrúgásból lett kapuravezetés szabályozásán
Az elmúlt hetek egyik kiemelt témája volt a magyar labdarúgásban az ünnepélyes kezdőrúgások egyre népszerűbb formája, ami pont azért lett felkapott az utóbbi időben, mert nem mindig a kezdőkörben végződik és úgy, ahogyan azt eltervezték. Jó ez így vagy nem kell ez nekünk? A kérdést hamarosan a Magyar Labdarúgó Szövetség zárhatja rövidre.
Magyar futball