Musorujsag
Élő Eredmények

Nebojsa Vignjevic: Edzői pályafutásom legszebb időszakát itt töltöttem

Nebojsa Vignjevic: Edzői pályafutásom legszebb időszakát itt töltöttem

m4sport.hu
Az Újpest FC régiúj vezetőedzője, Nebojsa Vignjevic volt a Nemzeti Sporthíradó késő esti adásának vendége.

„Először egy kicsit meg voltam illetődve a megkeresést követően, de mostanra átvette a helyét az izgalom. Nagyon szeretnék segíteni a csapatnak és szeretném átérezni ugyanazt az atmoszférát, amelyet korábban, amikor először voltam vezetőedző” – mesélt érzéseiről a Nemzeti Sporthíradóban Nebojsa Vignjevic.

„Nem számítottam a megkeresésre, de nagyon szép emlékeket őrzök Újpestről, és nagy öröm újra Magyarországon dolgozni, hiszen edzői pályafutásom legszebb időszakát itt töltöttem. A kupagyőzelem az egyik legkiemelkedőbb pillanata volt a pályafutásomnak” – mondta Vignjevic.

A kiesés elleni harccal kapcsolatban a tréner megjegyezte, például a kilencedik MOL Fehérvár helyezése is jól mutatja, mennyire kiegyenlített a bajnokság, még a sereghajtó Vasas is több olyan mérkőzésen veszített pontokat, amikor kifejezetten jól futballozott.

Vignjevic megjegyezte, tisztában van azzal, hogy a jelenlegi helyzetben nincs türelem, de egyetért vele, hogy ha mindenki, játékos, edző és szurkoló is egy felé húz, akkor elérhetik céljaikat.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Rossi: Kerkez Milos egészséges; Ádám Martin nincs a legjobb fizikális állapotban
Győzelemmel ért véget Marco Rossi ötvenedik mérkőzése a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként, a nemzeti csapat csütörtök este 1–0-ra győzte le Észtországot a Puskás Arénában, Árám Martin első címeres mezben szerzett találatával. A lefújás után az M4 Sportnak értékelt az olasz szakember.
Magyar futball
Bognár: Hogyan nézett volna ki, ha egyszer sem verjük meg a Vasast a szezonban?
Az OTP Bank Liga 24. fordulójában a Paks Angyalföldön verte a Vasast 3-2-re, így a mérkőzés lefújásának pillanatában a képzeletbeli dobogó legalsó fokára állhatott a bajnokságban. A győzelem ellenére a zöld-fehérek vezetőedzője, Bognár György közel sem elégedett a látottakkal, annak viszont mindenképpen örül, hogy legalább egyszer sikerült megverni a piros-kékeket a szezon folyamán. A hazaiak mestere, Kondás Elemér érthetően nem volt feldobott a meccs után, csapata úgy utolsó, hogy már nyolc pont a lemaradása a még első osztályt érő 10. helytől.
OTP Bank Liga
„Mi a gond, mester?” – Moniz interjú közben hívta maga mellé Csercseszovot
Ilyet ritkán látni: miután a<a href="https://m4sport.hu/cikk/2023/03/19/megerdemelt-zte-siker-a-fradi-hat-ev-utan-kapott-ki-ismet-egymas-utan-ket-bajnokin" rel="noopener" target="_blank"> Zalaegerszeg megverte </a>a címvédő, egyben éllovas Ferencvárost a bajnokság 24. fordulójában, Ricardo Moniz, a hazaiak mestere interjú közben magához hívta az ellenfél edzőjét, készüljön közösen a beszélgetés.
OTP Bank Liga