Musorujsag
Élő Eredmények

Rossi szerint felelőtlenség volt kő-papír-ollóval eldönteni a 11-est: „Remélem, nem ismétlődik meg”

Rossi szerint felelőtlenség volt kő-papír-ollóval eldönteni a 11-est: „Remélem, nem ismétlődik meg”

m4sport.hu
Az Észtország ellen 1–0-ra megnyert felkészülési mérkőzés második félidejében Szoboszlai Dominik és Sallai Roland kő-papír-ollóval döntötte el, melyikük rúgja a 70. percben megítélt 11-est, melyet aztán Sallai kihagyott.

Marco Rossinak nem tetszett, hogy a két játékos így döntötte el egymás között, ki vállalja a büntetőt.

„Ha van elsőszámú kijelölt labdarúgó a büntető végrehajtására, akkor lője ő a 11-est. Ha mindez 3–0-nál történik, akkor még meg is érteném, de 1–0-nál ez felelőtlenség volt. Erről már beszéltem Szoboszlaival. Remélem, a jövőben nem ismétlődik meg, mert ha az észtek kiegyenlítenek, akkor nagyon zavart volna még úgy is, hogy ez egy barátságos meccs volt” – mondta a mérkőzést követő sajtótájékoztatón a szövetségi kapitány, aki egyébként sem volt elégedett a mérkőzésen látottakkal.

A tizenegyest egyébként Kerkez Milos harcolta ki, az Alkmaar játékosa majdnem belesérült az estebe, de szerencsére folytatni tudta a játékot és a szövetségi kapitány is azt mondta, nem történt baja.

A teljes jelenetsor:

A mérkőzés összefoglalóját itt találja.

Borítókép: Lipcse, 2022. szeptember 23. Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya és Szoboszlai Dominik a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában, a Németország - Magyarország mérkőzésen a lipcsei Red Bull Arénában 2022. szeptember 23-án. A magyar válogatott 1-0-ra győzött. MTI/Illyés Tibor

További tartalmak