Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: a bombagól után a poén sem maradt el, Szoboszlai és Sallai kő-papír-ollóval ünnepelt

m4sport.hu
Szoboszlai Dominik egy remek szabadrúgással növelte kétgólosra a magyar válogatott előnyét Bulgária ellen és szerezte meg hetedik gólját címeres mezben. De nemcsak a találat, az ünneplés is emlékezetesre sikerült.

Bizonyára sokan emlékeznek, hogy a csütörtöki, Észtország ellen 1–0-ra megnyert felkészülési mérkőzés második félidejében a magyar csapatnak megítélt büntető elvégzése előtt Szoboszlai Dominik (az első számú rúgó) és Sallai Roland kő-papír-olló játékkal döntötte el, ki álljon a tizenegyeshez. Utóbbi nyert, a lövés azonban kimaradt, így nem végződött túl jól a történet. Marco Rossi a meccs után rendet is rakott a fejekben.

Miközben a sérüléssel bajlódó Schäfer Andrást inspirálta, a bolgárok elleni Eb-selejtezőt megelőző vasárnapi sajtótájékoztató után Szoboszlai, a válogatott csapatkapitánya leszögezte, tanultak az esetből és nem lesz többet kő-papír-olló. Legalábbis éles döntési helyzetben, mert a bolgároknak lőtt hatalmas gólját követően Sallaival poénból játszottak még egyet, hogy már tényleg mindenki tudjon nevetni az eseten.

Az olló üti a papírt – ezt a kört is Sallai nyerte.

Szoboszlai egyébként harmadik válogatott gólját szerezte szabadrúgásból, Szlovákia és Törökország után most Bulgária ellen is rögzített helyzetből talált be.

További tartalmak