Musorujsag
Élő Eredmények

Yohan Croizet: Az első két hónap rendesen megviselt, nem tudtam sétálni, állni is alig, fájt minden mozdulat

Yohan Croizet: Az első két hónap rendesen megviselt, nem tudtam sétálni, állni is alig, fájt minden mozdulat

m4sport.hu
Yohan Croizet, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest francia középpályása a lila-fehérek hivatalos honlapjának beszélt súlyos sérüléséről, s az abból való visszatérésről.

 

A 31 esztendős játékos a jelenlegi szezonban eddig mindössze négy tétmérkőzésen léphetett pályára az Újpest színeiben, Yohan Croizet ugyanis még tavaly, a nyári felkészülési időszak során szenvedett súlyos térdsérülést, így az ősz teljes egészében a rehabilitáció jegyében telt számára.

A lila-fehérek futballistája most a klub hivatalos honlapjának beszélt a maga mögött hagyott nehéz időszakról.

„Olyan 70-80 százalékosnak mondanám magam, mégiscsak kihagytam több mint fél évet. Mivel a felkészülési időszak környékén érkezett a sérülés, nem vehettem részt az alapozáson sem, fizikálisan sem tudtam rendesen összeszedni magam, a felépülésemmel a bajnokság közepébe csöppentem, egyből játszani kell a meccseket.”

A középpályás részleteket is elárult a rehabilitációjáról, majd szót ejtett a visszatéréséről.

„Az első két hónap azért rendesen megviselt, nem tudtam sétálni, állni is alig, fájt minden mozdulat. Teljesen fel kellett hagynom a mindennapjaimmal, egy másik életstílust kellett felvennem, járni a kezelésekre, fizioterapeutához stb. Aztán mikor már újra tudtam járni, kezdtem elfogadni a helyzetet, mást nem tud tenni az ember, minthogy csinálja a dolgokat és pozitív marad, bízik benne, hogy mielőbb a végére jut. Habár eredetileg az volt a terv, hogy még az NB III-as csapatnál szokok vissza a játékba, de az edzői stáb úgy döntött, hogy szükség van rám. Ezzel nincs semmi gond, de azt tudom, hogy nagyon óvatosnak és türelmesnek kell lennem. Kemény munka van a hátam mögött, örülök, hogy mondhatni túl vagyok már az egészen, és ismét a csapat rendelkezésére állhatok.”

A néhány napja edzőváltáson átesett Újpest 24 fordulót követően a 10. helyen áll az OTP Bank Ligában, s csupán két pont választja el a már kiesést jelentő 11. pozíciótól (Budapest Honvéd) a tabellán.

 

Borítókép: MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak