Musorujsag
Élő Eredmények

Csongvai: Nagyon fura volt, hisz nemrég történt a váltás

Csongvai: Nagyon fura volt, hisz nemrég történt a váltás

m4sport.hu
Csongvai Áron a szerelmesek napján, Valentin napon szakított az Újpesttel és a MOL Fehérvárhoz szerződött. Szombaton először lépett pályára ellenfélként a lila-fehérek korábbi csapatkapitánya, aki nem tagadta, más volt számára ez a meccs, mint a többi.

„Nagyon fura volt, máshogy is kellett készülni, hisz nemrég történt a váltás, ismerős arcok voltak a túloldalon. Próbáltam úgy fókuszálni, mint az összes többi mérkőzésen. Úgy ahogy sikerült, mert természetesen ez egy más mérkőzés volt. Ilyenek előfordulnak a fociban” – beszélt érzelmeiről a téli átigazolási szünetben Újpestről Székesfehérvárra igazoló Csongvai Áron.

A mérkőzésen nem született gól, így megosztozkodtak a pontokon a kiesés elkerüléséért küzdő csapatok.

„Nem úgy mentünk fel a pályára, ahogy szerettünk volna, nem azt mutattuk a közönségnek, amit szerettünk volna és gyakoroltunk. Nem tudom az okát ennek. Csalódottak vagyunk az eredmény és a mutatott játék miatt, mert nem ezt szeretnénk a pályára vinni. Elemezni fogunk, a pozitívumokat kiemelni, és megyünk tovább, mert még mindig nagyon nehéz helyzetben vagyunk” – értékelte a mérkőzést a 22 éves védő.

Borítókép: Csongvai Áron (m4sport.hu)

További tartalmak