Musorujsag
Élő Eredmények

Zsóri Dániel: A legelső emlékem, hogy a mentőben kérdezik, mikor születtem

Zsóri Dániel: A legelső emlékem, hogy a mentőben kérdezik, mikor születtem

m4sport.hu
A Győr ellen úgy tűnt, súlyos sérülést szenvedett, de ezen a héten már pályára lépne az MTK bajnokiján.

Szinte napra pontosan két hete szenvedett ijesztő sérülést Zsóri Dániel. Az MTK játékos a Győr elleni bajnokin  ütközött a kapujából kifutó Ruisz Barnabással, a feje hirtelen hátrabillent, majd eszméletlenül terült el a földön. Akkor a már eszméleténél lévő játékost a győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházba vitték, ahol kiderült, nem lett komolyabb baj, azt leszámítva, hogy a Puskás-díjas játékos nem emlékszik semmire.

Már jól vagyok, jól érzem magam, tudok edzeni. Az utolsó emlékem, hogy kikerült a szélre a labda, ami utána történt az már nincs meg, tévéből kellet visszanéznem, hogy mi történt pontosan. A legelső emlékem, hogy a mentőben kérdezik, mikor születtem” – emlékezett vissza az esetre.

Az eset:

Elárulta, éjszakára bent tartottak a kórházban de reggel kiengedtek, miután a vizsgálatok rendben találtak mindent.

Csináltak bent koponya CT-t, megállapították, agyrázkódásom volt. Első héten nem edzettem, nem is jöttem ki a csapathoz. A múlt héten már futottam, itt voltam a többiekkel. A protokollt be kell tartani, a közös edzéseket csak ma (kedden) kezdtem el, mától tudok visszaállni a csapathoz” – mondta Zsóri az M1 Sportnak.

Amióta nem számíthatnak rá a kék-fehérek, három vereséget szenvedtek (Haladás, Siófok, Soroksár), ennek ellenére a feljutás nincs valós veszélyben. „Rossz szériában vagyunk, azon dolgozik mindenki, elérjük a célunkat, a feljutást. Csütörtökön már keretben tudok lenni, hogy játszom, azt majd a vezetőedző eldönti. Most mindenkinek le kell hajtani a fejét és alázatosan melózni kell, akkor meglehet minél előbb a feljutás” – összegzett.

Borítókép: Zsóri Dániel (Fotó: mtkbudapest.hu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek