Musorujsag
Élő Eredmények

Szigorítás a Zalaegerszegnél: nincs többé festett haj, sem színes cipő – sajtóhír

Szigorítás a Zalaegerszegnél: nincs többé festett haj, sem színes cipő – sajtóhír

m4sport.hu
A sportal.hu információi szerint Végh Gábor, a Zalaegerszeg labdarúgócsapatának tulajdonosa furcsa utasításokat adott a csapat játékosainak, akik a jövőben csak fekete cipőben játszhatnak, és nem festhetik be a hajukat.

Annak ellenére, hogy jövő hét szerdán kupadöntőt játszik a Puskás Arénában a Budafokkal a Zalaegerszeg, áll a bál a csapat háza táján. Hétfőn kiderült, hogy az együttes meneszti Ricardo Moniz vezetőedzőt, és Dragóner Attila sem folytathatta sportigazgatóként, helyükre a Boér-Sallói páros érkezett.

Sajtóhírek szerint az OTP Bank Ligában öt fordulóval a vége előtt 3 pontra a kiesőhelytől lévő ZTE tulajdonosa másban is meglátta a hibát, így változásokat vezetett be a csapat háza táján: ezentúl csak fekete cipőben léphetnek pályára Tajtiék, emellett pedig a játékosok nem festhetik be hajukat.

Hogy ez mennyiben segíti a kialakult helyzetet, az később valószínűleg kiderül, az viszont egészen biztos, hogy a Zalaegerszeg következő bajnoki mérkőzését szombaton a Mezőkövesd ellen, míg jövő hét szerdán a csapat kupadöntőjét a Budafok ellen is az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

A ZTE szerdán egyébként bejelentette, hogy Dragóner Attila nemcsak a sportigazgatói poszttól válik meg, hanem közös megegyezéssel a klubtól is távozik. „A szakembernek új pozíciót kínált fel a klub, ám közös megegyezéssel a távozás mellett döntöttek a felek” – írja a klub honlapja.

További tartalmak