Musorujsag
Élő Eredmények

Hornyák Zsolt az „arcában ünneplő” exjátékosáról: Annyira szeret… lehet, hogy hiányoztam neki

Hornyák Zsolt az „arcában ünneplő” exjátékosáról: Annyira szeret… lehet, hogy hiányoztam neki

m4sport.hu
Megnyert meccset engedett ki a kezéből a Puskás Akadémia a Vasas otthonában szombaton – véli a vendégek vezetőedző, Hornyák Zsolt, aki korábbi játékosa, Urblík Jozef gólörömét sem hagyta szó nélkül a 2–2-es döntetlent követően.

A 49 szakember a lefújást követően elmondta, gyors játékkal készültek a Vasas ellen, ehhez képest az első félidőben lassan építették a támadásokat, pontatlanok voltak és a labdakihozatalokkal is meggyűlt a bajuk.

„Aztán jött a második félidő, ahol domináltak” az időközben eszközölt változásoknak köszönhetően, kezükben is volt a meccs, végül azonban így is nekik kellett egyenlíteniük a végén.

„1–0-nál meg kellett volna tartani az előnyt, nem szabadott volna két könnyű gólt kapni. Bár az első nagyon szép volt, amit eltalált a Józsi (Urblík – a szerk.). Meg is ünnepeltem ezt velem a kispadon. Annyira szeret… lehet, hogy hiányoztam neki… – ironizált korábbi játékosa gólöröméről beszélve. – Kár, hogy amikor a Puskásban volt, nem nyújtott ilyen teljesítményt, nem rúgott ennyi gólt. Örülök neki, hogy örül a góljainak, kár, hogy ellenünk rúgta ezeket.”

Mint beszámoltunk róla, Urblík Jozef valóban nem fogta vissza magát első találatánál, a Puskás-kispad felé rohanva örjöngve ünnepelte bombagólját, meccs után viszont már jóval diplomatikusabb volt.

Mikor az M4 Sport stábja megkérdezte, hogy kinek, illetve mit akart üzenni, gyorsan rövidre zárta a témát.

„Erre nem szeretnék választ adni, és nem is fogok” – válaszolta a 26 éves játékos, aki télen ötéves felcsúti időszak után igazolt Angyalföldre.

További tartalmak