Musorujsag
Élő Eredmények

Cser-Palkovics András: Valószínűleg minden idők legtöbb pénzéből, minden idők egyik leggyengébb csapata a mostani

Cser-Palkovics András: Valószínűleg minden idők legtöbb pénzéből, minden idők egyik leggyengébb csapata a mostani

m4sport.hu
A MOL Fehérvár FC 1-1-es döntetlent játszott a Mezőkövesddel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában. A kiesési rangadón a székesfehérvári gárda közel volt a győzelem megszerzéséhez, de a 91. percben Kodro az égbe lőtte a büntetőt, amivel nyerhetett volna Bartosz Grzelak együttese. A 2018-ban még bajnoki címet nyert csapat így jelenleg az NB I-ből kiesést jelentő 11. helyén áll, a klub szurkolói elkeseredettek, a város polgármestere, Dr. Cser-Palkovics András a MOL Fehérvár FC hivatalos Facebook-oldalán nem akármilyen kritikát megfogalmazva adott hangot csalódottságának.

„Tragikus. A mai meccset is látva állapítsuk meg, hogy minden idők valószínűleg legtöbb pénzéből, minden idők egyik leggyengébb csapata a mostani sajnos. Tankönyvet lehet majd írni arról, hogyan lehet 4-5 év alatt, egy Chelsea ellen jól játszó csapatot a kiesés közvetlen széléig zülleszteni. Kodro “büntetőjében” pedig minden benne volt erről a folyamatról. Az alapvető okok persze elég egyszerűek. A megfejtés: gazdátlanság, hozzá nem értés, valamint az elkötelezettség teljes hiánya” – írta a városvezető.

Dr. Cser-Palkovics András kommentje a MOL Fehérvár FC Facebook-oldalán. (Forrás: Facebook / MOL Fehérvár FC)

A MOL Fehérvár FC az OTP Bank Liga 31. fordulójában majd a Puskás Akadémia vendégeként lép pályára vasárnap este hat órától, ahol azonban 2020 óta egyszer sem tudott nyerni.

Az OTP Bank Liga állása a 30. forduló után (Fotó: m4sport.hu)
Borítókép: MTI/Koszticsák Szilárd

További tartalmak