Musorujsag
Élő Eredmények

Az MLSZ megbüntette Lisztes Krisztiánt, mert a derbi után pirotechnikai eszközt vitt a pályára

Az MLSZ megbüntette Lisztes Krisztiánt, mert a derbi után pirotechnikai eszközt vitt a pályára

m4sport.hu
A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága pénzbüntetés megfizetésére kötelezte Lisztes Krisztiánt, a Ferencvárosi TC támadóját a május 1-én rendezett, Újpest elleni derbi lefújását követő magatartása miatt.

„A FEB Lisztes Krisztiánt (FTC) pénzbüntetés megfizetésére kötelezte, mert az Újpest FC elleni bajnoki mérkőzést követően pirotechnikai eszközt (fáklyát) vitt be a pályára” – olvasható az MLSZ kedden közzétett fegyelmi határozatában.

A Ferencváros a 28. forduló zárómérkőzésén idegenben 3–2-re győzte le riválisát. A találkozó után mindkét klub és a játékossal szemben is fegyelmi eljárást indított.

A szövetség nem részletezi, mekkora pénzbüntetést rótt ki a hétvégén 18. születésnapját góllal ünneplő, már magyar bajnok támadóra.

Kapcsolódó tartalom

Lisztes Krisztián a szezonban hat bajnoki mérkőzésen lépett pályára, kivétel nélkül csereként, ennek ellenére már öt gólt szerzett és egy gólpassz is fűződik a nevéhez.

Borítókép: Budapest, 2023. április 2. A gólszerző ferencvárosi Lisztes Krisztián (b) és csapattársa ünnepelnek a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - MOL Fehérvár FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. április 2-án. MTI/Koszticsák Szilárd

További tartalmak