Musorujsag
Élő Eredmények

Sztanyiszlav Csercseszov: Ezen a meccsen a szurkolóink jobbak voltak, mint mi

Sztanyiszlav Csercseszov: Ezen a meccsen a szurkolóink jobbak voltak, mint mi

m4sport.hu | Szerző: Szepes Viktor
A Debrecen 3–1-re legyőzte idegenben a Ferencvárost az OTP Bank Liga 32. fordulójában, ezzel hatalmas lépést tett a bronzérem felé. A találkozót követően a két vezetőedző – Sztanyiszlav Csercseszov és Szrdjan Blagojevics –, valamint két gólszerző, Pászka Lóránd és Bódi Ádám értékelt az M4 Sportnak.

Ezen a meccsen a szurkolóink jobbak voltak, mint mi a pályán – jelentette ki Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője a DVSC-től elszenvedett 3–1-es vereséget követően. – Ettől függetlenül megvalósítottuk, amit szerettünk volna, az első gól után kimaradtak a helyzeteink, a második félidőben egy ötperces kihagyás bizonyult végzetesnek.

A vezetőedző kiemelte, a hozzáállás rendben volt, enélkül nem játszottak volna jól a mérkőzésen. Az viszont nem tetszett neki, hogy a gyors egymásutánban kapott gólokra csapata nem tudott érdemben reagálni.

Lisztes Krisztián először volt kezdő a Fradi felnőttcsapatában, valamint Kaján Norbert és Tóth Alex is bemutatkozott az élvonalban: „Figyeljük őket meccseken, edzéseken is, jól szálltak be a mérkőzésbe. Az én dolgom, hogy segítsem őket felépíteni és a következő lépést megtenni” – mondta a fiatalokról Csercseszov.

Szrdjan Blagojevicsék alaposan megünnepelték a Loki sikerét, a vezetőedző vizes pólóban állt az M4 Sport kamerái elé a meccs után.

„Nagyon boldog és elégedett vagyok, ilyenkor kitörnek az érzelmek az emberből, de ebből is látszik, hogy jó munkát végzünk – értékelt Blagojevics. – Köszönet jár a játékosoknak, főleg a második félidei játékért.”

A szakvezető szerint a kapott gól megzavarta a csapatát, utána nem is nézett ki jól a játék, de a szünetben kiemelte, hogy bátornak kell lenniük és végül megérdemelten nyerték meg a találkozót. Blagojevics a győzelmet a mérkőzés közben megsérülő Balázsok, Dzsudzsák és Megyeri javára ajánlotta, akiknek állapotáról egyelőre nem tudott részletekkel szolgálni.

Kapcsolódó tartalom

Az első gólt szerző Pászka Lóránd „dühös és csalódott” volt a találkozó után, szerinte egy agyonnyert mérkőzést vesztettek el, míg a mérkőzés utolsó találatát jegyző Bódi Ádám kiemelte a Loki körüli légkört, jó emberek dolgoznak a csapatnál, ennek eredménye a nagyszerű szereplés.

OTP Bank Liga, 32. forduló
Ferencvárosi TC–Debreceni VSC 1–3 (1–0)
Budapest, Groupama Aréna, 15 879 néző

V: Erdős József

Gólszerző: Pászka (42.), ill. Babunszki (63., 67.), Bódi (75. – tizenegyesből)

Ferencváros: Dibusz – Pászka (Kaján, 84.), Botka, Knoester, Traoré – Owosu, Gojak (Tóth A., 83.), Zachariassen, Lisztes (Sagal, 69.) – Marquinhos, R. Mmaee
DVSC: Megyeri (Milosevics, 33.) – Kusnyír, Dreskovics, Lagator, Ferenczi – Manrique, Loncar (Romancsuk, a szünetben) – Szécsi (Bódi, 61.), Dzsudzsák (Ojediran, 70.), Kiziridisz (Varga K., a szünetben) – Babunszki

Kapcsolódó tartalom

M4 Sport
Borítókép: MTI/Illyés Tibor

További tartalmak