Musorujsag
Élő Eredmények

Az NB II-ből igazol utánpótlás-válogatott védőt a Paks

Az NB II-ből igazol utánpótlás-válogatott védőt a Paks

m4sport.hu
A következő szezontól a Paks labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Kovács Krisztián, aki a másodosztályú Győrtől érkezik.

A hírt az ETO sportigazgatója, Köteles László árulta el a Kisalföldnek, hozzátéve, hogy további távozók is lesznek, de az ő nevüket később hozzák nyilvánosságra. A győri nevelésű, utánpótlás-válogatott Kovács Krisztián 33 tétmérkőzésen lépett pályára, a jobb oldali védőként és szélsőként is bevethető, 22 éves játékos három gólt szerzett és két gólpasszt adott.

A sportigazgató várható érkezőkről is beszámolt, ugyanis előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a román Botosani kapusával, Pap Eduárddal, a kolozsvári Universitatea középpályásával, Ioan Filippel és a nagyszombati Spartak cseh szélsőjével, Erik Daniellel. „Valamennyien első ligás, rutinos játékosok és nagy reményeket fűznek a leigazolásukhoz” – írja a lap.

A spanyol Antonio Munoz által irányított ETO a 13. helyen zárta a Merkantil Bank Liga idényét.

Borítókép: Telki, 2019. augusztus 12. Gera Zoltán, a labdarúgó U21-es válogatott újonnan kinevezett szövetségi vezetőedzője (b2) Kovács Krisztián játékossal beszélget a csapat első edzésén a telki edzőközpontban 2019. augusztus 12-én. MTI/Illyés Tibor

További tartalmak