Musorujsag
Élő Eredmények

A Honvéd-szurkolókon nem múlik: minden jegyet elkapkodtak a Pancho Aréna vendégszektorába

A Honvéd-szurkolókon nem múlik: minden jegyet elkapkodtak a Pancho Aréna vendégszektorába

m4sport.hu
Minden vendégbelépő elfogyott a szombati Puskás Akadémia–Honvéd OTP Bank Liga-mérkőzésre.

„Kedves Szurkolóink! Ezúton tájékoztatunk titeket, hogy elfogytak a vendégszektorba szóló jegyek a szombati PAFC—Honvéd mérkőzésre, így pénteken a Bozsik Arénában már nem nyit ki a jegypénztár és szombaton, a Pancho Arénában sem árusítanak majd vendégbelépőket!” – írta közösségi felületein a Budapest Honvéd FC.

A Honvéd-szurkolók az elmúlt fordulókban is kitettek magukért, a Mezőkövesd elleni kiesési rangadón nagyjából hétezren buzdították a kispestieket – hiába, vereségével a Honvéd komoly lépéshátrányba került a bennmaradásért folytatott harcban, s szinte csak egy szombati győzelemmel lehet esélye a túlélésre.

Kapcsolódó tartalom

Amelyik kispesti szurkoló nem jutott jegyhez, a mérkőzést szombaton 20 órától az M4 Sporton követheti figyelemmel, azzal párhuzamosan az M4 Sport+-on közvetítjük a DVSC–Újpest, az m4sport.hu-n pedig a Vasas–MOL Fehérvár találkozót.

Borítókép: Budapest, 2023. április 9. A kispesti játékosok megköszönik a szurkolást a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott Vasas FC - Budapest Honvéd mérkõzés után az Illovszky Rudolf Stadionban 2023. április 9-én. A Honvéd 1-0-ra gyõzött. MTI/Vasvári Tamás

További tartalmak