Musorujsag
Élő Eredmények

Nebojsa Vignjevics szerződést hosszabbított Újpesten

Nebojsa Vignjevics szerződést hosszabbított Újpesten

m4sport.hu
Márciusi beugrása óta a lila-fehérek elmozdultak a kieső helyről, stabil középcsapat lettek, a jövőben még előrébb lépnének.

A következő szezonban is Nebojsa Vignjevics irányítja a labdarúgó OTP Bank Ligában egy fordulóval a bajnokság vége előtt hetedik helyen álló Újpest FC együttesét – számolt be róla a klub honlapja. Arról, hogy hány éves szerződésben állapodtak meg a felek, nem írtak.

A szerb szakember idény közben (márciusban) vette át honfitársától Milos Kruscicstól a lila- fehérek szakmai irányítását. Az együttes akkor még a bennmaradásért küzdött, mostanra azonban stabilizálta helyét a középmezőnyben. Vignjevic irányításával négy győzelem mellett két.két döntetlen és vereség a mérlegük.

Az 54 éves vezetőedző 2013 és 2020 között vezette már az újpestieket, akikkel kétszer Magyar Kupát (2014, 2018), egyszer Szuperkupát (2014) nyert, a 2017/18-as bajnoki idényben pedig bronzérmet szerzett. Ezt követően a Budapest Honvédnál is tevékenykedett, benntartotta a csapatot az élvonalban, majd tavaly júniusban közös megegyezéssel szerződést bontott.

 

Borítókép: Budapest, 2023. április 1. Nebojsa Vignjevic, az Újpest vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott Újpest FC - ZTE FC mérkőzésen a Szusza Ferenc stadionban 2023. április 1-jén. Újpest FC-ZTE FC 3-2. MTI/Illyés Tibor

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Az Újpest legyőzésével matematikailag is bennmaradt a Kisvárda
A Kisvárda labdarúgócsapata hazai pályán 2–0-ra nyert a 20. perctől emberhátrányban játszó Újpest ellen az OTP Bank Liga 31. fordulójában, ezzel biztossá vált, hogy nem eshet már ki az élvonalból. Milos Kruscic négy döntetlen és két vereség után éppen korábbi csapata ellen vezette először győzelemre a Kisvárdát, amely három hónap és tíz mérkőzés után tudott ismét nyerni.
Magyar futball
Vignjevic: Az edzéseimet mindig a Fradi elleni összecsapás motiválja
Nebojsa Vignjevic szerint kijelenthető, hogy visszatérése óta egyre jobb az Újpest labdarúgócsapata, az M4 Sportnak adott interjúban pedig elárulta, hogy a csapatot minden héten abban a szellemben készíti fel, mintha a következő ellenfél a Ferencváros lenne. A 23. Fradi elleni meccsére készülő szerb tréner úgy véli, az utóbbi hetek eredményei bizakodásra adnak okot a lila-fehér klubnál a hétfői derbire.
Magyar futball