Musorujsag
Élő Eredmények

Böde: nem tudom, folytatom-e, le kell ülni megbeszélni a jövőt, aztán meglátjuk

Böde: nem tudom, folytatom-e, le kell ülni megbeszélni a jövőt, aztán meglátjuk

m4sport.hu | K.M.
A Paksi FC rutinos támadója a Zalaegerszegi TE FC elleni 1-1-es döntetlen után, elmondta bizonytalan a jövőjét illetően, mentálisan kissé megrogyott, de fizikálisan formába tudna lendülni a következő szezonra, viszont, hogy lesz-e folytatás, az sok mindentől függ.

Böde Dániel karrierje egyik legfordulatosabb szezonján van túl. 2022 nyarán felbontotta szerződését a Paksi FC-vel Waltner Róbert edzősködése alatt, azonban a 25-szörös válogatott csatár maradt, és az NB I-es együttes csapatmenedzsereként folytatta, miközben játékosként az NB III-as csapatot erősítette. Egészen 2023 februárjáig, amikor a Paksi FC bejelentette a korábbi vezetőedző, Bognár György visszatérését. Egy napra rá pedig a klub közölte, a rutinos támadó, Böde Dániel újra az első csapat keretéhez tartozik. Az azóta eltelt időben pedig 17 mérkőzésen 5 gólig jutott az OTP Bank Liga 2022/23-as szezonjában.

A 36 esztendős csatár a Zalaegerszegi TE FC elleni 1-1-es döntetlen után úgy fogalmazott, nem tudja, folytatja-e a következő szezonban is, ehhez le kell ülni megbeszélni az illetékesekkel és a családjával a dolgokat. Úgy érzi, mentálisa kissé elfáradt, fizikálisan viszont egy jó nyári alapozással formába tudja hozni magát, ha az élet úgy kívánja.

Kapcsolódó tartalom

További tartalmak