Musorujsag
Élő Eredmények

Megúszta a gyengén muzsikáló MOL Fehérvár: a döntetlen is elég volt a Vasas ellen a bennmaradáshoz

Megúszta a gyengén muzsikáló MOL Fehérvár: a döntetlen is elég volt a Vasas ellen a bennmaradáshoz

m4sport.hu/MTI
A MOL Fehérvár 0–0-s döntetlent játszott a sereghajtó Vasassal a labdarúgó NB I 33., utolsó fordulójában – mivel a párhuzamosan futó összecsapáson a Budapest Honvéd nem tudott nyerni a Puskás Akadémia ellen, a székesfehérvári alakulat bennmaradt az élvonalban, s a kispestiek búcsúztak az OTP Bank Ligától.

 

A mérkőzés összefoglalója

Értékelések

OTP Bank Liga, 33. forduló
Vasas FC-MOL Fehérvár FC 0-0
Illovszky Rudolf Stadion, 2305 néző, v: Berke
sárga lap: Novothny (45.), Ódor (51.), Berecz (54.), illetve Flores (11.), Schön (39.)
Vasas:
Uram – Szivacski, Litauszki, Otigba (Iyinbor, a szünetben), Ódor – Szilágyi (Sztojka, 75.), Berecz – Ihrig-Farkas (Deutsch, 55.), Urblik (Hidi, 75.), Hinora – Novothny (Szalai, 91.)
Fehérvár:
Kovács D. – Bese, Csongvai, Stopira, Heister – Flores, Makarenko – Kastrati (Houri, 89.), Dárdai (Katona M., 67.), Schön – Kodro

Viszonylag kevés kaput eltaláló lövéssel hozták le a csapatok az első félidőt, melynek során a már biztos kieső Vasas tűnt valamivel aktívabbnak. A hazaiak többször próbálkoztak gólszerzéssel, de nem jártak sikerrel, így 0-0-s állásnál került sor a szünetre.

Kapcsolódó tartalom

Fordulás után már a Fehérvár birtokolta többet a labdát, de nem igazán tudott közel kerülni a gólszerzéshez. A folytatásban egyre kevésbé tűnt valószínűnek, hogy bármelyik csapat is betalál, de a székesfehérváriaknak a Honvéd felcsúti veresége miatt végül nem is volt szükségük a győzelemre az élvonalban maradáshoz.

Kapcsolódó tartalom

Az OTP Bank Liga tabellája
Borítókép: MTI/Hegedüs Róbert

További tartalmak